Epiphone les paul junior

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Hypocrites

Epiphone les paul junior

Příspěvek od Hypocrites »

Nevíte kde by se dala koupit tato kytara ale ještě ta starši řada ze snímačem P90? nebo nemá někdo v plánu ji prodat nebo někoho známého kdo by jí chtěl prodat...klidně bych koupil i tu novou která už ten snímač P90 nemá ale jenom do 2000 abych pak mohl investovat do snímače...a nejlépe kdyby to byl sunburst.
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Re: Epiphone les paul junior

Příspěvek od Elvis Pešlik »

http://www.music-city.cz/epiphone-les-p ... -2488.html - tady máš Sunburst....za novej snímač dáš skoro stejně jako za novou kytaru a navíc pokud chceš P90 tak to budeš muset asi koupit P94 aby ti tam pasoval :shock: ...... nechceš radši trochu ušetřit a koupit třeba někde z bazaru Gibson lp junior??? myslim že by se to vyplatilo víc než tuhle čínou s nekvalitními mechanikami a kobylkou. :D
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Hypocrites

no to bych musel trochu víc našetřit :D...já myslím že na to moje mlácení by mi stačil i tenhle a hraju akorat power akordy takže o zvuk mi tam taky nějak moc nejde :D mám v plánu kupovat nové kombo hlavně takže si nechavám peníze na kombo...když sem si kdysi kupoval mojeho squiera tak tam byl ten P90 nebo možná ten P94 to fakt už nevím ale vím že byl jiný :D ... tak bych to chtěl tež sehnat myslim že někdo by se toho aji rád zbavil :D
Elvis Pešlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis Pešlik »

do 2000 ale asi epi lp junior neseženeš :(.... leda bazáč... já jsem tenkrát hrozně moc chtěl kytaru jako má B.J. armstrong..... líbila se mi právě jeho lp junior sunburst... nejpodobnější od epi mi přišla lp special II tak jsem jí koupil... táta mi to furt rozmlouval a řikal at koupim standarta.... pak sem toho těžce litoval :).... nedávno jsem do ní koupil Gibson P94 ke kobylce a zní trochu líp... ale stejně :-D..... ted chci kupovat novou kytaru... asi půjdu do gibson lp studio :) ale chce to vyzkoušet .. je to o kusech :twisted:
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
Hypocrites

jojo taky se mi ta kytara libí asi kvůli billiemu :) teda asi určitě :D ... ale dívám se ještě po jinyých kytarách aji:) možná jen hodím do mojeho squiera nové snímače a budu hrát na něho :)
LukeD

Příspěvek od LukeD »

čau.. lidi kdyby nekdo z vas prodaval Gibson Billie Joe Junior.. nebo normalniho Gibsona Juniora tak me napiste.. jo a nejlépe v bílé barvě.. :wink:
kvasna

Příspěvek od kvasna »

na les paula junior od epiny jsem měl možnost si zahrát a musim treda říct že zvuk co z toho leze je děs bes až mě to rvalo uší rozhodně bych šel spíš do jiný kytary .(možbná to jen byl špatnej kus ale ten zvuk to neomlouvá)
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“