Marshall GV2 Guvnor Plus

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
.mirra.

Marshall GV2 Guvnor Plus

Příspěvek od .mirra. »

čau potřeboval bych nějaký efekt doposud sem používal efekty co jsou v kombu roland 15x ale chtěl bych něco jasnějšího příjdou mi moc zahuhlané. díval jsem se na Marshall GV2 Guvnor Plus nebo něco od digitechu. Kytaru mám sgg400 od epiphone a kombo roland 15x ale časem bude určitě neco jiného efekt bych chtěl na styl hudby od ac dc přes black sabbath a led zeppelin ale i sex pistols a tak takže asi jen distortion. Dík za odpovědi
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall GV2 Guvnor Plus

Příspěvek od Prejdák »

GV2 má dobrý zvuk, kdybys chtěl, tak někdy zajdu koupit 9V baterku a nahrál bych ti nějak demo, ale teď není doma kamera a nevím jak moc s tím spěcháš.
Edit0: Tak dobrý, baterku nepotřebuji, mám 9V adaptér.
Edit1: Jinak ho budu asi prodávat. Ale řeknu ti, že digitální komba se s zkreslovacíma krabičkama moc nemusí. Tento Roland je prý bere docela obstojně, ale můj Vox zní s tím katastrofálně. V té nahrávce, jestli bych ji dělal bych ho proháněl přes ENGLa. Nahrál bych to jako samostatné zkreslení a ještě to, jak to zní jako nakopávátko.
.mirra.

Příspěvek od .mirra. »

Tak to by byla paráda jestli se ti bude chtít budu rád za kolik bysi ho kdyžtak střelil?a nebo sem ještě přemíšlel o boss ds1 nebo 2 nemám s nimy skušenosti takže jestli někdo vlastní tyto krabičky a poradí budu rád a styl hudby je vepsany nahoře
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ještě o tom přemýšlím, ale dám ti vědět. Spěchá to moc ta krabička?
.mirra.

Příspěvek od .mirra. »

Ne akutní to není.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mame ho v kapele, pouzivany jako nakopavadlo pro tvrdsi riffy ci sola... Myslim ze se z toho daji dostat celkem zajimavy zvuky, docela se mi libi.. AC\DC si s tim spoluhrac obcas taky drnkne.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“