Šíleně výhodná koupě EHX Number1 Echo ??

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
pAdám
Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
Kontaktovat uživatele:

Šíleně výhodná koupě EHX Number1 Echo ??

Příspěvek od pAdám »

Potřebuju si koupit nějaký delay a mám na něj max. 1400...Tak projíždím hudebnibazar.cz a tam narazím na tuhle krabici EHX Number1 ECHO která nová stojí 3094kč a tady jí někdo prodává jen za 1300Kč?? Tak jsem hned prodejci efektu napsal email a vypadá to že to myslí vážně...Ale já ted nevím jestli do ní jít či ne...ta cena mi prostě přijde podezřelá. :D :D
Sadam.S

Re: Šíleně výhodná koupě EHX Number1 Echo ??

Příspěvek od Sadam.S »

Tak když to bude špatný, tak ji zase jako stejná svině prodáš, ne?: :mrgreen:
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

pAdám píše:Potřebuju si koupit nějaký delay a mám na něj max. 1400...Tak projíždím hudebnibazar.cz a tam narazím na tuhle krabici EHX Number1 ECHO která nová stojí 3094kč a tady jí někdo prodává jen za 1300Kč?? Tak jsem hned prodejci efektu napsal email a vypadá to že to myslí vážně...Ale já ted nevím jestli do ní jít či ne...ta cena mi prostě přijde podezřelá. :D :D
Ty efekty šly koupit kolem 1800Kč, takže cena 1300Kč je přiměřená.

EDIT: Jo ještě se prodávaly s origoš adaptérem (efekt má spotřebu přes 100mA), tak si na to dohlídni.
pAdám
Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

Jester píše:
pAdám píše:Potřebuju si koupit nějaký delay a mám na něj max. 1400...Tak projíždím hudebnibazar.cz a tam narazím na tuhle krabici EHX Number1 ECHO která nová stojí 3094kč a tady jí někdo prodává jen za 1300Kč?? Tak jsem hned prodejci efektu napsal email a vypadá to že to myslí vážně...Ale já ted nevím jestli do ní jít či ne...ta cena mi prostě přijde podezřelá. :D :D
Ty efekty šly koupit kolem 1800Kč, takže cena 1300Kč je přiměřená.

EDIT: Jo ještě se prodávaly s origoš adaptérem (efekt má spotřebu přes 100mA), tak si na to dohlídni.
Vážně? Tak to jsem netušil ....ano o tom adaptéru mi psal a slíbil že ho přibalí...no tak já do něj teda půjdu :) díky moc.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

EHX Echo je poměrně nudný efekt. Spíš bych koukal třeba po Memory Boy nebo Memory Toy, taky od EHX.

JInak ta cena je vcelku v pohodě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Asi tak, svoje Echo moc nepoužívám, a nejspíš ho taky brzo prodám... :?
fekál.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“