Zdravim,
mam doma Lexicon (Alpha) a nahrávam si song do PC, kde používam program Reaper. Mam ale jeden problém - když to nahraju, tak ten výsledný zvuk je o půlton a něco výš než jsem to hrál. Ten program je celý anglicky, čeština do něj není a návod je též anglicky a to je pak těžké. Nemáte někdo s tim program me zkušenost? Nebo to není programem ale zvukovkou nebo dokonce počítačem?
http://kytary.cz/lexicon-alpha/HN089202/
J.M.W.
Problém s nahráváním
Pravidla fóra
-
John M. William
Problém s nahráváním

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s nahráváním
Je to rukama - resp. tykví. Musíš mít shodnou vzorkovací frekvenci, jak v nastavení zvukovky, tak v nastavení Reaperu.
Proč neumíš anglicky? To jsi tak starý?
Proč neumíš anglicky? To jsi tak starý?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Jens Ludwig
- Odborník
nu, je tu podobných témat kopice, takže jen ve zkratce
Lexicon jen pro Reaper, zbytek aplikací ať využívá interní zvukovku - jak se to dělá a proč je to tak dobrý pohledej jinde - je to tu psáno a dokonce i česky
je potřeba mít na kartě i v programu nastavenou správnou (shodnou) vzorkovací frekvenci (Hz) a rozlišení (bit) - ideální je 44.1 kHz na 24-bit...
jinak - Reaper->Options->Preferences->Audio-Device:
Audio-system - ASIO
Input Device - Lexicon Alpha
Output Device - Lexicon Alpha
Sample format 24bit
samplerate 44100
buffer tak zhruba 2x256
Lexicon jen pro Reaper, zbytek aplikací ať využívá interní zvukovku - jak se to dělá a proč je to tak dobrý pohledej jinde - je to tu psáno a dokonce i česky
je potřeba mít na kartě i v programu nastavenou správnou (shodnou) vzorkovací frekvenci (Hz) a rozlišení (bit) - ideální je 44.1 kHz na 24-bit...
jinak - Reaper->Options->Preferences->Audio-Device:
Audio-system - ASIO
Input Device - Lexicon Alpha
Output Device - Lexicon Alpha
Sample format 24bit
samplerate 44100
buffer tak zhruba 2x256
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Ještě tak 3-4 roky zpět byly některý školy s angličtinou na štíru a učila se jen němčina... takže starý fakt být nemusíAtkins píše:Proč neumíš anglicky? To jsi tak starý?
-
John M. William
Problém jsem vyřešil změnou PC a programu (Cubase), takže je všechno ok.. Takže můžete lock.
P.S.: Angličtinu se učim, ale je to klasická školní angličtina, která nemá až tak veliký využití.
P.S.: Angličtinu se učim, ale je to klasická školní angličtina, která nemá až tak veliký využití.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.