Distortion ala Green Day?
Pravidla fóra
-
BUDAJ-31
Distortion ala Green Day?
Hladam nejaky dobry efekt ktorym by som mohol ako tak napodobnit zvuk Billieho Amstronga,proste nemusi to byt uplne ono ale ad to dava taky silny gainovy zvuk.Mam Bossa DS-2 a ten sa da trochu tak aj podoba ale stale tomu chybi neco.Vsimol som si ze na toto Billie pouziva zvuk rovno z hlavy Marshalla a nema nato krabycku ale nvm mislim ze s nejakou krabkou by sa to dalo..co vravite napr na EHX Metall Muff?
Re: Distortion ala Green Day?
Metal muff na green day? delas si ze me p**el ? uz to metal v tom názvu je zavádějící.BUDAJ-31 píše:Hladam nejaky dobry efekt ktorym by som mohol ako tak napodobnit zvuk Billieho Amstronga,proste nemusi to byt uplne ono ale ad to dava taky silny gainovy zvuk.Mam Bossa DS-2 a ten sa da trochu tak aj podoba ale stale tomu chybi neco.Vsimol som si ze na toto Billie pouziva zvuk rovno z hlavy Marshalla a nema nato krabycku ale nvm mislim ze s nejakou krabkou by sa to dalo..co vravite napr na EHX Metall Muff?
Když víš, že hraje na Marshalla tak zkus nějakej efekt od Marshalla
to je těžký říct
Já osobně mám marshall guvnor ..ale zaláži co máš za amp tyhle marshally se mi na trandáku vůbec neosvěčili .. ale mám i starou dobrou klasiku booss DS-1a myslim si že dostačující nakroutit to tam de spusta věcí ..ale pokud máš DS-2 tak je to asi zbytečný možná náký PRO CO RATY
ale pokud máš lampáč tak tó by ty marshally nemuseli bejt špatná volba 
Já osobně mám marshall guvnor ..ale zaláži co máš za amp tyhle marshally se mi na trandáku vůbec neosvěčili .. ale mám i starou dobrou klasiku booss DS-1a myslim si že dostačující nakroutit to tam de spusta věcí ..ale pokud máš DS-2 tak je to asi zbytečný možná náký PRO CO RATY
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
-
BUDAJ-31
ja mam len na doma male LINE6 Spider 15w,aj som sa pohral,s Bossom som nakrutil super zvuk ale stale to neni ono na styl Green Day (spys takovy clasic rockRichard píše:to je těžký říct
ale zaláži co máš za amp
Tak ja nvm,ja som hraval doteraz na Line6 na metalovom kanaly kde to dost bolo podobne zvukovo ako to co hladam (pac som mal nastavenia z netu na Green Day gytaru)JohnyWM píše:Metal muff na green day? delas si ze me p**el ? uz to metal v tom názvu je zavádějící.
Když víš, že hraje na Marshalla tak zkus nějakej efekt od MarshallaTřeba Jackhammer
zajed do hudebnin, kde budou met tech marshallovskejch pedálů víc a vybírej z nichBUDAJ-31 píše:ja mam len na doma male LINE6 Spider 15w,aj som sa pohral,s Bossom som nakrutil super zvuk ale stale to neni ono na styl Green Day (spys takovy clasic rockRichard píše:to je těžký říct
ale zaláži co máš za amp
Tak ja nvm,ja som hraval doteraz na Line6 na metalovom kanaly kde to dost bolo podobne zvukovo ako to co hladam (pac som mal nastavenia z netu na Green Day gytaru)JohnyWM píše:Metal muff na green day? delas si ze me p**el ? uz to metal v tom názvu je zavádějící.
Když víš, že hraje na Marshalla tak zkus nějakej efekt od MarshallaTřeba Jackhammer
..l;en ma to tak napadlo no..nvm skusim sa pozret aj po tom jackovy
-
BUDAJ-31
nj jo,tez som rozmislal.ono tych distortion efektu je jak nasranych
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
A proc ne>?Je to relativne univerzalni zkresleni.A jinak ja se jeho zvuku priblizim s behringem gdi-21 nastaveni na marshal trosku vic vejsek a je to tam.JohnyWM píše:Metal muff na green day? delas si ze me p**el ? uz to metal v tom názvu je zavádějící.BUDAJ-31 píše:Hladam nejaky dobry efekt ktorym by som mohol ako tak napodobnit zvuk Billieho Amstronga,proste nemusi to byt uplne ono ale ad to dava taky silny gainovy zvuk.Mam Bossa DS-2 a ten sa da trochu tak aj podoba ale stale tomu chybi neco.Vsimol som si ze na toto Billie pouziva zvuk rovno z hlavy Marshalla a nema nato krabycku ale nvm mislim ze s nejakou krabkou by sa to dalo..co vravite napr na EHX Metall Muff?
Jo! A Marshall Shredmaster je jenom na shredy a RAT jenom pro jedince s dlouhým ocasem!JohnyWM píše:Metal muff na green day? delas si ze me p**el ? uz to metal v tom názvu je zavádějící.
Keď používa Marshall, tak Jackhammer by mohol byť ten správny. Ale najlepšie ak si ho vyskúšaš naživo a uvidíš ako sa ti bude páčiť.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
-
BUDAJ-31
tak ak bude nekedy cas tak sa stavim nekedy do cech do nejakych hudebnin.kazdopadne dik za infa