http://www.youtube.com/watch?v=0HwoCTlMeWc
Sloku mám (G#, Cmoll, D#sus2, A# (alespoň mně to tak nějak sedí)), ale ten prechorus a chorus sakra nemůžu chytnout.. popostrčí mě někdo?
Tak já tam to sus2 neslyším, ale slyším tam jenom D#dur. Jinak to máš asi O.K. A pak tam slyším (F#dur, C#dur, G#dur, Fmoll) x2 to je ten pre chorus podruhý asi bez toho G#dur a refrén bych řekl je normoš (A#moll, D#moll, C#dur, G#dur). Aspoň tak to slyším a vidím já.Lamps píše: Sloku mám (G#, Cmoll, D#sus2, A# (alespoň mně to tak nějak sedí)), ale ten prechorus a chorus sakra nemůžu chytnout.. popostrčí mě někdo?
A podladit kytaru o půl tónuJ.J. píše:Tak já tam to sus2 neslyším, ale slyším tam jenom D#dur. Jinak to máš asi O.K. A pak tam slyším (F#dur, C#dur, G#dur, Fmoll) x2 to je ten pre chorus podruhý asi bez toho G#dur a refrén bych řekl je normoš (A#moll, D#moll, C#dur, G#dur). Aspoň tak to slyším a vidím já.Lamps píše: Sloku mám (G#, Cmoll, D#sus2, A# (alespoň mně to tak nějak sedí)), ale ten prechorus a chorus sakra nemůžu chytnout.. popostrčí mě někdo?
Ok, asi máš nakonec pravdu.. ten sus2 tam asi teda nakonec není, ale znělo mi to lépe tak víc znonivěJ.J. píše:Tak já tam to sus2 neslyším, ale slyším tam jenom D#dur. Jinak to máš asi O.K. A pak tam slyším (F#dur, C#dur, G#dur, Fmoll) x2 to je ten pre chorus podruhý asi bez toho G#dur a refrén bych řekl je normoš (A#moll, D#moll, C#dur, G#dur). Aspoň tak to slyším a vidím já.Lamps píše: Sloku mám (G#, Cmoll, D#sus2, A# (alespoň mně to tak nějak sedí)), ale ten prechorus a chorus sakra nemůžu chytnout.. popostrčí mě někdo?