Čus ogaři,
nějak mě zlobí kombo. Je to HOT 30W v Áčku.
Při zapnutí zkreslení, z toho leze zkreslený zvuk, jako by hrály dva nástroje - Schifter, nebo více posunutý chorus a to spíš ve vyšších harmonických.
Tak jsem povyměňoval postupně všechny malé lampičky (nová EHX) a výsledek nula. Navíc mám pocit, že to hraje stejně (jakoby zdvojeně ve vyšších harmonických) i při čistém zvuku. Jen to je méně patrné. Měnil jsem i všechny EL84. Ty teda nebyly nové. Jsou vytaženy z VOXe AC30, kde už neměly moc dobrý zvuk, ale furt v něm hrály. Ale v HOT to dělalo stejný zvuk jako před tím, jen ještě o něco horší.
Vůbec mám pocit, že to hraje potichu. Původně jse měl LANEY VC 30 a to na půlku volume opadávala omítka. Tady hraju na polovic s bubeníkem.
Jsem z toho tak trochu víc rozladěnej. Napadlo mě, jestli to nemůže být ještě ta usměrňovací dvojitá dioda? Tu jedinou jsem ještě neměnil.
Nějaký nápad?
problém s kombem
Pravidla fóra
problém s kombem
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Re: problém s kombem
Kontrolní otázka: co k tomu říká pan Horký?
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, zavolat, napsat, zaklepat na dveře... stvořiteli.
To víte, že jsem mu taky psal. Zatim čekám na odpověď. To já jen, že víc hlav víc ví 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl