Jaké se Vám líbí kytary typu PRS??
Pravidla fóra
Jaké se Vám líbí kytary typu PRS??
Máme už tady téma o superstratech a LP ale o PRS ani jedno.A přitom jsou to tak nádherné kytary. Za mě osobně
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jaké se Vám líbí kytary typu PRS??
Samozřejmě, že to moje

Kromě barvy Blue Matteo se mi hodně líbí Whale Blue, Black Cherry a Natural. Pak jsou podařené některé oranžové.
U PRS SingleCut mě pak brutálně bere Green Emerald a Black Cherry.
Ale PRS jsou hezká všechna
Kromě barvy Blue Matteo se mi hodně líbí Whale Blue, Black Cherry a Natural. Pak jsou podařené některé oranžové.
U PRS SingleCut mě pak brutálně bere Green Emerald a Black Cherry.
Ale PRS jsou hezká všechna
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
A nebylo by lepší udělat jednu sekci jaké kytar se vám líbí bez ohledu na typ?
Pukud PRS tak

Pukud PRS tak

Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
Al di Meoly signatura je skvela!
Stop dreaming, start playing!
samozrejme, ze to cisarovo je to nejkraaasnejsi
ale dlouho nebude, jenom nez postavim to svoje monstrum 
jinak se mi libi tohle
a furt premejslim v jaky barve bude nakonec ta moje...
jinak se mi libi tohle
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Mě by se líbilo v císařově barvě akorát s topem z obláčkového javoruSmileCZ píše:samozrejme, ze to cisarovo je to nejkraaasnejsiale dlouho nebude, jenom nez postavim to svoje monstrum
jinak se mi libi tohle
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě ta Nerova
úžasný nástroj

Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Na hudebním táboře jsem si na tohoto Corta zahrál a docela se mi líbil, dost santanoidní zvuky jsem z něj vytáhl.
Edit: Plus samozřejmě ten Nerův a ten zelený, co sem hodil Dark je taky super. Celkově Prsa se mi líbí, pokuď nejsou celočerná, nebo jen jednobarevná bez javorového, či jiného pro mé oko hezkého topíku...
- Nero
- Rádce
A co má ten Cort společnýho s PRS? Kdyby to bylo aspoň něco z M řady, ale KX?
Co se týče topu - i celomahagonová Standardy nebo Swamp Ashe vypadají úžasně, když se udělají v hezké barvě, a ani nepotřebují top z javoru. I když já ho taky osobně preferuju.
Co se týče topu - i celomahagonová Standardy nebo Swamp Ashe vypadají úžasně, když se udělají v hezké barvě, a ani nepotřebují top z javoru. I když já ho taky osobně preferuju.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Dark Axle ty vlezdoprdelko

Líbí se mi hlavně pro svou univezrálnost

Líbí se mi hlavně pro svou univezrálnost
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
moc dobře si pamatuju, na co jsem hrál a co jsem na vlastní oči vidělMjkl píše:Dark Axle ty vlezdoprdelko
u těch M900 mi připadá, že veškeré fotky jsou naprostý hnus... naživo to fakt vypadá trochu lépe
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
me tyhle galubaje (modre trans) barvy nikdy nebavily, vzdycky jsem chtel fialovy nebo zeleny prs
a jako spravny haur mam oboje - zeleny custom 22 mi trci uz tretim rokem v kanade

a na fialovy 24 drnkam v cechach

http://rychta.xf.cz/files/hokus_fokus/13092010226.jpg

a na fialovy 24 drnkam v cechach

http://rychta.xf.cz/files/hokus_fokus/13092010226.jpg
Naposledy upravil(a) Kinx dne 14.09.2010 22:55, celkem upraveno 1 x.
- Nero
- Rádce
Ta zelená je hezčí
Na PRS zelená vypadá dobře, ale víc mi sedí na singlecutech.
PetrPeter 1975 - 2008
me se singlecuty obecne nelibej, ale zelena je fakt super. me se libej obe
skoda ze ten custom nemel ptaky, potazmo ze nikdy nebyl v cechach
ale az jednou budu v torontu tak mam aspon na co hrat...
- Nero
- Rádce
Hele, na tý fialce máš origo snímače, nebo si měnil? Je to snad první PRS, co vidím se zebra snímačema...
PetrPeter 1975 - 2008
napred jsem myslel ez origo nejsou (kvuli vystupu a vzhledu) ale je to klasickej vintage bass + HFS, dle popisu a ostatnich indicii - uz jsem je ze zvedavosti vyndaval. oni to obcas delaj, asi podle toho jak si to ktery prodejce objedna. v papirech z anglickeho kramu kde ji puvodni majitel koupil je "limited edition". jsou nepochopitelne silny, silnejsi nez normalni HFS nebo VB co jsem zatim mel moznost srovnat s touhle kytarou, silnejsi i nez treba super distortion od dimarzia nebo aktivni EMG 81/85/89 - tahle zni jako kdyby mela porad zaply boost
ale jsem fakt spokojenej co se tyce zvuku.
- Nero
- Rádce
Tak to je zajímavý. Ale hlavně že jsi spokojen. Já už bych asi nechtěl, aby můj HFS a VB byly silnější, než jsou 
PetrPeter 1975 - 2008
no je to fakt zvlastni, zajimalo by me cim to je. napred jsem si myslel ez to je jinej typ snimacu nebo ze jsou meneny, o to vetsi sok byl kdyz jsem zjistil ze podle popisku i cisla co je uvnitr kytary to jsou normalni HFS+VB akorat s pridomkem zebra coils 
uz prodavajici me na to upozornil, ze to je nejsilnejsi prs co mel v ruce. po tom co jsem na ni brnknul prvni kilo jsem mu musel dat za pravdu, gain jsem musel skoro o cislo a pul stahnout oproti urovni kterou jsem mel nastavenou s kamosovym CE24 (taky HFS+VB). hral jsem na novejsi custom (ten co je v aleximu) a taky nemel tak silny snimace. pri primym porovnani s jinejma CE tahle byla fakt jako kdybych za ni dal full range boost. ale pritom na to jak je silna ma super barvu a vsechno, tonova clona funguje, obe mezipolohy (2 a 4) jsou narozdil od CE a custom 22 slysitelne odlisne. nemam duvod ty snimace menit, i kdyz by me zajimalo jak by znela se slabsima snimacema (treba gibson 57). urcite by to byl konvencnejsi sound.
uz prodavajici me na to upozornil, ze to je nejsilnejsi prs co mel v ruce. po tom co jsem na ni brnknul prvni kilo jsem mu musel dat za pravdu, gain jsem musel skoro o cislo a pul stahnout oproti urovni kterou jsem mel nastavenou s kamosovym CE24 (taky HFS+VB). hral jsem na novejsi custom (ten co je v aleximu) a taky nemel tak silny snimace. pri primym porovnani s jinejma CE tahle byla fakt jako kdybych za ni dal full range boost. ale pritom na to jak je silna ma super barvu a vsechno, tonova clona funguje, obe mezipolohy (2 a 4) jsou narozdil od CE a custom 22 slysitelne odlisne. nemam duvod ty snimace menit, i kdyz by me zajimalo jak by znela se slabsima snimacema (treba gibson 57). urcite by to byl konvencnejsi sound.
Džínovej Modern Eagle:
A taky různý 1 topy:
Ale v podstatě je to jedno jak to vypadá, když to dobře hraje.
Kluci... mám snad prodat všechny kytary a koupit si jedno z těch přenádherných PRSek? Tady už chodit raději nebudu... Džínový Modern Eagle - luxus!