EDEN WT550 problém

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Makis
Kontaktovat uživatele:

EDEN WT550 problém

Příspěvek od Makis »

Zdravím, tak nastala chyba po tom co jsme si koupil ten Eden jak už jsem tady předtím psal. Tak mi od včerejška nejde. Prostě na zkoušce mi začala kolísat hlasitost tak jsem ho vypnul - po nějaké době zapnul a začlo v něm tak jaksi divně spínat. A te´d když ho zapnu tak se prostě nic neděje už v něm neluplne tak jako dřív, takže si myslím, že odešla elktronka nebo něco předtím. Nevíte jestli když, oddělám case mi propadne reklamačka? Nebo kdybych popřípadě vyměnil tu elektronku? Jinak v manuálu píšou, že to má jakou si ochranu proti přehřátí a že to automaticky vypne než se sníží teplota. Tak vážně nevím nemá s tím někdo zkušenost? Zase měsíc se mi čekat nechce :-(
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Makis
Kontaktovat uživatele:

Re: EDEN WT550 problém

Příspěvek od Makis »

Jinak ještě je prada, že jsem ho tak 5 hodin dost hulil na té zkoušce
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Není to jenom vadná pojistka?

Chápu, že se ti čekat nechce, ale u takovýchto aparátů bych to v případě, že závada přišla tak rychle, hned vezl na reklamaci. Natuším, kde si to kupoval, ale hodně obchodů nabízí na dobu reklamace náhradní aparát na zapůjčení - u kytar.cz třeba s tím nebýval problém.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Kytary.cz v červenci i s boxem...pojistky jsem kontroloval a jsou ok, navíc svítí i normálně spínač červeně takže to bude asi lampa nebo nějaký relé předtím
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pokud je to nový aparát tak radím se v tom moc nehrabat. Pak se s někým dohadovat, že jsi kvůli tomu přišel o záruku je docela zbytečný...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Jasně no, te´d jsem to zabalil a posílám to tam nebudu se s tím s**t. Jinak na fóru Edenu psal nějakej borec, že mu taky praskla lampa a zjistili mu vadnou desku. Ono je pravda, že po měsíci používání by to bylo hodně špatný
rene

Příspěvek od rene »

Hele zkus nejdřiv zjistit jestli to neni nějakej stupidní problém (např špatně zapojený kabely atd.) a vyzkoušej zesilovač na jinym boxu s jinym nástrojem. Občas jsem měl taky problém s Kruegerem a stejně jsem vždycky zjistil že to nebylo zesilovačem.......Tyhle stroje už mají milion ochran takže oddělat to chce pořádnou dávku umu.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak tak, ujistit se, jestli je vada opravdu v zesíku, a pokud je, tak to poslat na reklamaci. A nejlépe se předem telefonicky domluvit a zkusit si zařídit zapůjčení náhradního apce.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Je to určitě v zesáku...měnil jsem káble, na malým kombu mě basa hraje. Navíc to nedělá vůbec ten zvuk jak to dělalo a ty diody co jsou na tom, který třeba ukazujou moc gainu atd. neblikaj ani, když to ohulím naplno.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“