Yamahu DGX300 mám a prodávám ji (resp. chtěl bych, ale musel bych přesvědčit otce), protože mi už zvukově nestačí (resp. nestačí mi po celou dobu, co ji mám, takže mi tu jen leží a nehraji na ni), mám klavír (na kterém jsem začal a zůstal) a ten zvuk je přecejen nesrovnatelně lepší.
Dají se z ní vytáhnou pěkné zvuky, ale je potřeba si je namíchat sám a případně trochu dokořenit efekty. Některé zvuky jsou celkem pěkné už ze začátku.
Paměť jsem nikdy nevyužíval, ale vidím to tak, že musíš používat disketu. Když tak nějakou naformátuji a dám ti vědět.
,,Klaviatura" není úplné blato, ale kladívková mechanika to prostě není. Chce si to na ni zvyknout trochu. Dynamiku to má, ale příjde mi, že se to chová trochu zvláštně (no, a o to víc zvláštně v porovnání s hraním na klavír).
Kdysi jsem nahrál 3 věci na klávesy, kde jsem toto použil, hodím sem nejkratší rozdělanou... Je to simulace klavíru z presetu 001 a pad ,,Goblins" (501)... Kdyby byl zájem, tak bych nahrál demíčko zvuků (samozřejmě ne všechny, těch presetů je kolem 600, musel bych se teď jít podívat do pokojíku, abych ti řekl přesné číslo)
Nahrávku jsem pořídil tak, že jsem poslal signál z Yamahy z výstupu na sluchátka do Line-in od počítače.
http://www.box.net/shared/hsz2ha4ne5
Jinak promiň za chaotičnost textu, kdyžtak to zkusím nějak přeformulovat, pokuď bude třeba.