Anglická vlajka na kytaru

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
izzyof

Anglická vlajka na kytaru

Příspěvek od izzyof »

Rád bych si nechal poradit.
Nedávno sem v hlavě vyšrotil další zvrácený nápada a to ten že bych chtěl dostat na svoji španělku motiv anglický vlajky myslel sem buď koupit spreje za 150 a vytvořit šablony nebo si vytisknou nálepku :D Ale mám obavy aby kytara neztratila zvuk

Dá se to nějak vyřešit :D Děkuji moc
shoooter

Re: Anglická vlajka na kytaru

Příspěvek od shoooter »

Já myslím, že pokud máš takovou kytaru, ža ti nevadí nastříkat na ní něco sprejem, nemůže jí to ublížit, a škoda bude především toho spreje!
Jaká je myšlenka ENG vlajky na klasické kytaře?
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak tak... Pokud jsi soudný tak je ti jasné, že budeš stříkat na kytaru, která má možná o něco vyšší cenu než je cena těch sprejů. Jinak tě uklidním zásadní vliv na zvuk to mít nebude. Pokud tam toho nedáš 2mm tlustou vrstvu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
izzyof

Příspěvek od izzyof »

mno hlavní význam eng vlajky je ten že jde o styl :D Jinak diky za rady :D
Jassem

Příspěvek od Jassem »

izzyof píše:mno hlavní význam eng vlajky je ten že jde o styl :D Jinak diky za rady :D

Přesně tak! :D Ta moje vznikla provizorně nalepením bílé a modré fólie na červený pickguard s tím, že se k tomu někdy vrátím a udělám si na to z plastu takovou "masku" kterou bych přiložil na pickguard a přichytil těma vrutama co ho drží, ale zatím to vidím na to, že to bude podle pravidla, že každá provizorní úprava už je napořád :D

Z blízka to jde poznat, že tam jsou chyby a že je to jenom nalepené, ale ze vzdálenosti 1 metr a dál už to nejde určit a nevypadá to špatně :wink: :)

Obrázek
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Jassem píše:
izzyof píše:mno hlavní význam eng vlajky je ten že jde o styl :D Jinak diky za rady :D

Přesně tak! :D Ta moje vznikla provizorně nalepením bílé a modré fólie na červený pickguard s tím, že se k tomu někdy vrátím a udělám si na to z plastu takovou "masku" kterou bych přiložil na pickguard a přichytil těma vrutama co ho drží, ale zatím to vidím na to, že to bude podle pravidla, že každá provizorní úprava už je napořád :D

Z blízka to jde poznat, že tam jsou chyby a že je to jenom nalepené, ale ze vzdálenosti 1 metr a dál už to nejde určit a nevypadá to špatně :wink: :)

Obrázek
Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.
Co je to za styl nalepit tohle na španělskou kytaru?
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

shoooter píše:Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.
Jo, u jacku ti kus chybí, styď se! :D
Je to vlajka UK, vlajka samotné Anglie je červený kříž v bílém poli, ale myslím že bylo jasné, jakou vlajku tam dotyčný chce...
shoooter píše:Co je to za styl nalepit tohle na španělskou kytaru?
Punk :wink:
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Zaneřádit kytaru je prostě punk jaxviňa... :)
Je to ale jejich nástroj, über Geschmack kann mann nicht streiten.
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Prejdák píše:Zaneřádit kytaru je prostě punk jaxviňa... :)
Tak to je vysvětlení :D
Jassem

Příspěvek od Jassem »

woro90-1 píše:
shoooter píše:Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.
Jo, u jacku ti kus chybí, styď se! :D
Je to vlajka UK, vlajka samotné Anglie je červený kříž v bílém poli, ale myslím že bylo jasné, jakou vlajku tam dotyčný chce...
shoooter píše:Co je to za styl nalepit tohle na španělskou kytaru?
Punk :wink:

Ano všichni máte pravdu, není to vlajka Anglie, ale Spojeného království Velké Británie a severního Irska. :D
Za druhé máte pravdu, ano u jacku mi chyběl kousek, stejně tak jako mi pod krkem chyběl modrý kousek. Na počítači jsem měl uloženou jen starou fotku a myslel jsem si, že si toho nikdo nevšimne. :D Všem se omlouvám, že jsem vás málem uvedl v omyl. :D
A já a punk to vůbec nejde dohromady, prostě se mi to líbilo tak sem to tak udělal :)
MarťACE

Příspěvek od MarťACE »

lepit nálepky na kytaru a svádět to na styl je pitomost...
Fokus Les Paul LP2 + Dimarzio Super Distortion Bridge + DiMarzio Evolution Neck, Fokus Les Paul LP4, Ibanez GRX-70, Ibanez AF-75, Ibanez Talman TCY20072-NT, Hughes & Kettner Statesmal Dual EL 34 Head + Custom made 1x12'' box with Vintage Celestion (2x), AKG WMS40PRO Instrument Set Flexx, Intelli IMT 600, Ernie Ball Hybrid Slinky, Jim Dunlop Tortex 1.0 mm, Cubase SX, Finale 2009, Garritan Personal Orchestra
Bhu z Crecelu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhu z Crecelu »

MarťACE píše:lepit nálepky na kytaru a svádět to na styl je pitomost...
Tak ono vůbec lepit bezhlavě nálepky na -zvlášť akustické- nástoje je zhovadilost

Viz tento tuning

Ale tak když to je nějak esteticky rozumný, tak proč ne. ten UK pickguard od Jassema se mi líbí :arrow:
Blackwell: Instrumental progressive rock
Richard

Příspěvek od Richard »

Přesně tak.Myslim si že když to má "hlavu a patu" a člověk je rozhodnut si takhle kytaru "vytunit"tak mi to nepřijde nijak špatný.A ten PG jse mě osobně líbí.Mě to přijde originální :)
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Jassem

Příspěvek od Jassem »

Bhu z Crecelu píše:
MarťACE píše:lepit nálepky na kytaru a svádět to na styl je pitomost...
Tak ono vůbec lepit bezhlavě nálepky na -zvlášť akustické- nástoje je zhovadilost

Viz tento tuning

Ale tak když to je nějak esteticky rozumný, tak proč ne. ten UK pickguard od Jassema se mi líbí :arrow:

Taky si myslím, že je rozdíl lepit a lepit. Ty nálepky viz. odkaz je něco hrozného. :D A jsem rád, že se pg líbí. :)
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“