Nedávno sem v hlavě vyšrotil další zvrácený nápada a to ten že bych chtěl dostat na svoji španělku motiv anglický vlajky myslel sem buď koupit spreje za 150 a vytvořit šablony nebo si vytisknou nálepku
Dá se to nějak vyřešit
izzyof píše:mno hlavní význam eng vlajky je ten že jde o stylJinak diky za rady

Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.Jassem píše:izzyof píše:mno hlavní význam eng vlajky je ten že jde o stylJinak diky za rady
Přesně tak!Ta moje vznikla provizorně nalepením bílé a modré fólie na červený pickguard s tím, že se k tomu někdy vrátím a udělám si na to z plastu takovou "masku" kterou bych přiložil na pickguard a přichytil těma vrutama co ho drží, ale zatím to vidím na to, že to bude podle pravidla, že každá provizorní úprava už je napořád
![]()
Z blízka to jde poznat, že tam jsou chyby a že je to jenom nalepené, ale ze vzdálenosti 1 metr a dál už to nejde určit a nevypadá to špatně![]()
![]()
Jo, u jacku ti kus chybí, styď se!shoooter píše:Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.
Punkshoooter píše:Co je to za styl nalepit tohle na španělskou kytaru?
Tak to je vysvětleníPrejdák píše:Zaneřádit kytaru je prostě punk jaxviňa...
woro90-1 píše:Jo, u jacku ti kus chybí, styď se!shoooter píše:Opravte mi jestli se pletu, ale tohle není anglická vlajka.![]()
Je to vlajka UK, vlajka samotné Anglie je červený kříž v bílém poli, ale myslím že bylo jasné, jakou vlajku tam dotyčný chce...Punkshoooter píše:Co je to za styl nalepit tohle na španělskou kytaru?
Tak ono vůbec lepit bezhlavě nálepky na -zvlášť akustické- nástoje je zhovadilostMarťACE píše:lepit nálepky na kytaru a svádět to na styl je pitomost...
Bhu z Crecelu píše:Tak ono vůbec lepit bezhlavě nálepky na -zvlášť akustické- nástoje je zhovadilostMarťACE píše:lepit nálepky na kytaru a svádět to na styl je pitomost...
Viz tento tuning
Ale tak když to je nějak esteticky rozumný, tak proč ne. ten UK pickguard od Jassema se mi líbí