Děkuji
Pickguard, čím ho přebarvit ?
Pickguard, čím ho přebarvit ?
Nazdar, potřebuji poradit jak (nebo spíš čím) přebarvit pickguard na černou barvu? (původní je bílá). Ale potřebuju takovou barvu abych ji časem nevišůpal a tak,nebo jestli se dají zakoupit pickguard i na explorery,tak prosím nenechte si to jen pro sebe a sem stím
..
Děkuji
Děkuji
Naposledy upravil(a) Smrťokvítek dne 30.10.2010 16:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upravena hrubka v názvu :)
Důvod: upravena hrubka v názvu :)
Re: Pickguard, čím ho přebarvyt ?
Spreje a barvy jsou na nic.
Buď samolepicí fólie (dá se sundat, velké +), nebo si vyrobit nový pickguard. Matroš nevím kde vzít levně, něco jsem měl z televize SONY, když se ještě dělaly pěkné hranaté s velkými plochými plochami. Teď je všecko jakési moc tvarované.
Buď samolepicí fólie (dá se sundat, velké +), nebo si vyrobit nový pickguard. Matroš nevím kde vzít levně, něco jsem měl z televize SONY, když se ještě dělaly pěkné hranaté s velkými plochými plochami. Teď je všecko jakési moc tvarované.
rozhodně samolepící fólie. v baumaxu maj, už nevim kolik to stálo přesně, ale mam pocit že metr čtvereční nebyl dražší než sto korun.
pikárd na explorer by se taky asi někde dal sehnat, ale netušim kde ani alexim ani bach, podle zběžnýho průzkumu, nemaj.
pikárd na explorer by se taky asi někde dal sehnat, ale netušim kde ani alexim ani bach, podle zběžnýho průzkumu, nemaj.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
-
woro90-1
Perfektní fór by byl udělat pickguard z plexiskla, stříknout ho barvou zevnitř (pokud možno tam ještě vložit nějaké logo) a místo klasické kobylky dát obrovského zlatého bigsbyho. Explorer proti proudu času 
PSH - houževnatý polystyrén.......... Koupíš ho myslím v Řempu nebo kde se dělají plastová okna nebo v modelářství. Dělají se různé šířky od 0,5 až do myslím 3mm. Pracuje se s tím velice pěkně a není vůbec drahý, tady jsou nějaké odkazy:
http://www.rempo.cz/oddeleni/58/Houzevn ... desky.aspx
http://www.rempoholoubek.cz/eshop/plast ... styren.htm
Jinak čím ho barvit ti neporadím, možná na ten plast zkusit spreje Tamiya na plast, čím ho naleptá a zůstane na něm, ale to zase nezaručuju. Např. http://www.mz-racing.net/p3799-ts15-blue/
http://www.rempo.cz/oddeleni/58/Houzevn ... desky.aspx
http://www.rempoholoubek.cz/eshop/plast ... styren.htm
Jinak čím ho barvit ti neporadím, možná na ten plast zkusit spreje Tamiya na plast, čím ho naleptá a zůstane na něm, ale to zase nezaručuju. Např. http://www.mz-racing.net/p3799-ts15-blue/
-
woro90-1
Ten původní PG nejspíš bude také z PS, popřípadě z PE nebo PVC, ale nejpravděpodobnější je PS.
Re: Pickguard, čím ho přebarvit ?
Zdarec, válí se mi tu jeden černý pickguard na fokus explorer ze slzičkového plechu. sice je původně stříbrný a přelakovaný na černo, ale je stříknutý i čistým lakem a jen tak lehce se neošoupe. Po nějaké době asi jo, ale mi vydržel dlouho. Kdybys měl zájem tak napiš a za nějaký ten peníz ti ho střelím.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Co je na plexině perfektní ? Takový pickguard sem měl kdysik na Jolaně. Chvilku byla móda tam strkat fotky že to vypadalo jako placky kapel. Plexi 4mm zespodu fraktálové obrazce a stříklé šedou barvou Trabant. Dneska by to bylo znovu inworo90-1 píše:Perfektní fór by byl udělat pickguard z plexiskla, stříknout ho barvou zevnitř (pokud možno tam ještě vložit nějaké logo) a místo klasické kobylky dát obrovského zlatého bigsbyho. Explorer proti proudu času
Mám dojem že to nebude pasovat mám epiphone korinu a nezdá se mě že by to mohlo sedět dokonale možná skusím to přelepit nějakou folií jak se tady zminovalo více lidíMastr píše:Zdarec, válí se mi tu jeden černý pickguard na fokus explorer ze slzičkového plechu. sice je původně stříbrný a přelakovaný na černo, ale je stříknutý i čistým lakem a jen tak lehce se neošoupe. Po nějaké době asi jo, ale mi vydržel dlouho. Kdybys měl zájem tak napiš a za nějaký ten peníz ti ho střelím.
Jo to nebude, taky mi na epině jeden rozměr nesedí (sice jen o trošičku). Není to až tak velký rozdíl, cca půl cm, ale pro dobrý pocit jsem si udělal na epinu nový.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Doporučuju černou plastovou fólii co se používá na opravy kuchyňských linek a tak. Drží to pořádně a nepoškrábeš to.bagoooo píše:Mám dojem že to nebude pasovat mám epiphone korinu a nezdá se mě že by to mohlo sedět dokonale možná skusím to přelepit nějakou folií jak se tady zminovalo více lidíMastr píše:Zdarec, válí se mi tu jeden černý pickguard na fokus explorer ze slzičkového plechu. sice je původně stříbrný a přelakovaný na černo, ale je stříknutý i čistým lakem a jen tak lehce se neošoupe. Po nějaké době asi jo, ale mi vydržel dlouho. Kdybys měl zájem tak napiš a za nějaký ten peníz ti ho střelím.
-
woro90-1
Jde o to, jestli to znáš z Jolany nebo z Gretschedalabo píše:Co je na plexině perfektní ? Takový pickguard sem měl kdysik na Jolaně. Chvilku byla móda tam strkat fotky že to vypadalo jako placky kapel. Plexi 4mm zespodu fraktálové obrazce a stříklé šedou barvou Trabant. Dneska by to bylo znovu inworo90-1 píše:Perfektní fór by byl udělat pickguard z plexiskla, stříknout ho barvou zevnitř (pokud možno tam ještě vložit nějaké logo) a místo klasické kobylky dát obrovského zlatého bigsbyho. Explorer proti proudu času
Tohle sem nějak nepobral. My si blbiny jako stylové pickguardy dělali sami: nevim co dělala firma Gretch a tenkrát jsem nevěděl že nějaká existuje. Dneska nevim kde koupit acetonovou barvu ve spreji na Trabanta. :-,
-
woro90-1
Tak si dohledej jaké pickguardy několik desetiletí používá Gretsch. Ale protože jste to dělali jako nouzovku tak je to samozřemě špatně, že, pane kaviár?
Ahoj
Zejtra by mi měl dorazit novej PG i s samolepicí folii.Bohužel foliie moc nebude tak budu muset dělat na jistotu
Mám pár dotazů.Čim si myslíte že by to bylo nejlepší řezat?de mi hlavně o místa kde sou snímače a 5ti polohovej přepínač.A ještě jedna věc,čim udělat dirky na šrouby??
dík za info
Zejtra by mi měl dorazit novej PG i s samolepicí folii.Bohužel foliie moc nebude tak budu muset dělat na jistotu
Mám pár dotazů.Čim si myslíte že by to bylo nejlepší řezat?de mi hlavně o místa kde sou snímače a 5ti polohovej přepínač.A ještě jedna věc,čim udělat dirky na šrouby??
dík za info
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
Abych nezakládal novej topic, nevíte, kde bych sehnal černej pickguard na Strata? Kromě thomanna, protože tam zas je drahý poštovný. Díky
Zkus bachmusik...
zkus někoho, kdo umí s ebay.... černý plast na strata - počítej tak 600-800 Kč za origo...
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
Ani nepotřebuju orgio, na thomannovi mají nějakej černej za asi 350, ale s poštovným to vyjde na dvojnásobek.
Dej bacha, aby ti sedly dírky na šrouby. Pickguardů na strat je hodně druhů. Na jakou to máš kytaru?