Nějaké zkušenosti stouhle kytarou? http://www.music-eshop.cz/lespaul/axlal820wo
nenašel jsme tu o ní žádné tema tak ho zakladám kdo sní ma zkušenosti tak piště uvažuji o koupi:)
AXL - AL-820
Pravidla fóra
Re: AXL - AL-820
Přímo stouhle kytrou zkušenost nemám ale axl na to jak je levná neni vubec špatná jen mě trochu zaraží že je z olše=>jdi si jí vyzkoušet 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
no ja na ně koukal a dost se mi líbí nevím jaké jsou ale po zvukové stránce.)
Musíš si jí rozhodně vyzkoušet nebude špatná
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Mám ještě doma kytaru AXL Jacknife a není to takový sh*t jak si hodně lidí myslí. Ono si stačí si pohrát trochu se seřízením a je to. Kupoval jsem ji za 4 klacky je rozhodně lepší, než nějaký Stagg 
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Ta kytara je dokonalá. Připomíná mi prkýnko na tlučení řízků. A jak jsou umístěné ty poťáky... Originální. Opravdu, že jo. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.