Marshall Plexi SLP 1959
Pravidla fóra
Marshall Plexi SLP 1959
Ahoj.Nedávmo jsem koupil Marshall Plexi+box Marshall 800 A.Čistý zvuk naprostá spokojenost,ale jelikož mám rád zvuk Richie Kotzena tak hledám nějakou krabičku typu distortion která si bude s Plexinou rozumět .Vyzkoušel jsem MXR Distortion III,Blackstar,Tech 21 Liverpool,G-Lab Dual Vintage Overdrive,Boss DS 1,pár efektů od Smrčky,ale pořád nemůžu najít nic co by se mi ve spojení s mým Fender Stratocasterem zamlouvalo.Tak poraďte,jestli někdo na Plexinu hráváte,čím ji mám nakrmit.Díky
Re: Marshall Plexi SLP 1959
zkusil bych jeste proco rat, radial vintage, boss SD1, tubescreamer. s temahle krabkama mam v kombinaci se stratem vyborny zkusenosti (i kdyz treba TSko me z nich bavi nejmin), v zaklade jde imho o to pridat stratu stredy ktery mu chybej 
- citizen.one
ted si udelam reklamu, za par dni tu budu mit vetsi mnozstvi efektu TombTones a jsem si jistej, ze by sis vybral, jinak gratuluju k te volbe, je to paradni aparat !
jeste k tem efektum, nebral bych distorzi, ale nejaky hrubsi OD, coz TT nabizi - Betelgeuze zalozeny na Black Cat OD je celkem rachot s vynikajicimy zvukovymy vlastnostmi, kazdopadne test bude mozny az po pristim vikendu, nejlepe se dohodnout a prijet i s aparatem...
jeste k tem efektum, nebral bych distorzi, ale nejaky hrubsi OD, coz TT nabizi - Betelgeuze zalozeny na Black Cat OD je celkem rachot s vynikajicimy zvukovymy vlastnostmi, kazdopadne test bude mozny az po pristim vikendu, nejlepe se dohodnout a prijet i s aparatem...
- citizen.one
jinac jestli Te to zaujalo, tak na youtube zadej TombTones a vyleze Ti mimojine i klip prave SLPcka s mekcim OD Driven by Tao.