Zdravím,
chtěl bych si pořídit nový crash 16" od Anatolianu. Na jejich stránkách se mi zalíbil a zaposlouchal jsem se do Ultimate a nemůže se zozhoudnout, který typ - Power, Medium a nebo Crash. Vím, že je to subjektivní co se komu líbý, ale hraju takový rock až jazz. A chtěl bych spíš hlubší než jemnější crash, tak mi poraďte. Vím, že by bylo nejlepší so to poslechnout v obchodě, ale to není tak lehké. Moc Anatolienů jsem v obchodech nenašel a pokuď tak né ten, který si chci poslechnout. Taky vím, že je vás dost Anatoliany používá, tak když už jsme u toho, tak mi prosím připište, jaké řady používáte a to hlavně u Hi-hat a ride, Těším se na odpovědi
Anatolian
Pravidla fóra
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Anatolian
Máš pravdu v tom, že ti nikdo neporadí tak, jako tvoje ucho při osobním zkoušení.
Po stoprvé tu píšu, že u Anatolia se na každém činelu víc nebo míň podílí lidská práce, což dává každému kousku trošku unikátní zvukové vlastnosti. Takže 2 stejné neexistují!!!§
A chtěl si vědět, kdo a co používá.... tak já aktuálně tohle http://www.drumcenter.cz/eshop/nastroje ... il&nasid=5
Po stoprvé tu píšu, že u Anatolia se na každém činelu víc nebo míň podílí lidská práce, což dává každému kousku trošku unikátní zvukové vlastnosti. Takže 2 stejné neexistují!!!§
A chtěl si vědět, kdo a co používá.... tak já aktuálně tohle http://www.drumcenter.cz/eshop/nastroje ... il&nasid=5
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
mám tyhle plechy:
Anatolian, crashe řada Emotion, hi-hat Regular Traditional, ride Natural :
EMS 16 LCRH light crash 16" 2.767
EMS 18 LCRH light crash 18" 3.308
TS 14 RHHT regular hi hat 14" 4.632
NS 20 RDE ride 20" 4.331
slyšet je můžeš v nahrávce z koncertu, když klikneš na muj podpis.
Anatolian, crashe řada Emotion, hi-hat Regular Traditional, ride Natural :
EMS 16 LCRH light crash 16" 2.767
EMS 18 LCRH light crash 18" 3.308
TS 14 RHHT regular hi hat 14" 4.632
NS 20 RDE ride 20" 4.331
slyšet je můžeš v nahrávce z koncertu, když klikneš na muj podpis.
doporučuju hi-hat Zildjian 
nespamuj a založ si nový tema, tady je to o anatolianechBauter píše:doporučuju hi-hat Zildjian