Problém s mikrofon

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
PalcatGO

Problém s mikrofon

Příspěvek od PalcatGO »

Čau tak mám mikrofon DM-401 připojil jsem ho přez redukci do notebooka (bez extrémních zvukovek atd) kvalita zvuku je dobrá ale když nahraju zvuk a přehrávám si ho tak de slyšet jen hlas jen v jedom repráku... nevíte co stim?
:arrow:
:arrow:
Pokud by stim nic nešlo mam v plánu koupit mikrofon CSX-Podmic který se zapujuje jen přez us a žádné problémi by sním být doufám neměly...
Paris
Rádce

Re: Problém s mikrofon

Příspěvek od Paris »

to je spravne. co by s tim melo byt? jaky software pouzivas pro nahravani?
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

No - je to správné jen do určité míry a stejně tak je to i špatně. Chyba je ve způsobu nahrávání (správná doplňující otázka od Parise na použitý soft), ale zjevně byl záznam pořízen do stereo stopy a hlas je slyšet jen z L kanálu.

Správně se má nahrávat do MONO stopy; pak bude hlas slyšet z obou kanálů (pokud se ovšem nebude v SW hýbat s panorámou).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
PalcatGO

Příspěvek od PalcatGO »

Děkuji už jsem to vyřešil zkoušel jsem pohybovat redukcí a jackem a šloto zárovaň při nahrávání v audacity zvolil mono a je to super díky! ... ještě jedna otázečka když nahrávám v audacity nechtějí se mi překrývat 2 zvuky je to jako kdyby se spojily a pak se přehlučovaly... když jsem nahrával na pc tak žádné problémi nebyly... nevíte co stím?
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

nerozumim otazce :|
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“