Zajímalo by mě, jestli někteří ze zdejších vyznavačů "kvalitní muziky" poslouchá dnešní jazz. Podle mě je současná pražská scéna na skoro-světový úrovni, navíc máte možnost všechno vyzkoušet naživo a třeba v jazz-docku je to pro mladý jenom za 90 korun, což na druhou stranu u ostatních klubů až tolik neplatí...
Můžu doporučit tyhle interprety, ve finále je to skoro všechno jedna banda...
Máte někdo nějaký další doporučení? Zatim sem se na koncertě kromě mýho doprovodu nesetkal s někym ve svým věku (21), tak doufám, že se to někdy změní..
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Jasny, Romana mam rad skvelej kytarista, dobrej clovek. Jazz v Praze, urcite bych zasel, ted na zimu bude vice casu,takze planuju navstivit aspon nejakej koncert bo pres rok sem to az nechutne zameskal.
Byl jsem jednou v Jazz Docku a trošku mě zarazilo, že tam bylo celkem tak 10 lidí a příšerná obsluha... Taky hráli hodně nahlas, hezky, ale opravdu nahlas...