Obrázek snad napoví, o co mi vlastně jde:

Jasně, jsou i ty "mimoběžné". Spíš mi šlo o to, aby věděl, že se něco takového dělá a pátral dál sám.Sadam.S píše:Tohle pokud mu přesně nesedne, nebude to hrát, nebo to bude vypadávat... a nic s tím neudělá![]()
Tohleto je vlastně to, co hledám, akorát bych potřeboval, aby ten kabel byl delší, jak klasický nástrojový kabel.Sadam.S píše:Tohle pokud mu přesně nesedne, nebude to hrát, nebo to bude vypadávat... a nic s tím neudělá
S propojkou od Smrčky podle mě nemůže být problém (úplně dole na stránce)
Dobře dobře, tak díky.Sadam.S píše:Smrčka dělá kabely na zakázku, takže mu napiš a domluv se s ním
Zkoušel jsem tam kabely od Warwicku, a nepasuje to tam, nevejdou se, a tak nechci riskovat.Sadam.S píše:Tak asi bys něco našel... podle mě by se tam vešla slušná většina normálních lomených jacků (podle odhadu jak na to koukám), nebo bys mohl někde splašit jen placatej jack a napájet si to... ale Smrčku si tady spousta lidí chválí
To nezáleží tolik na značce jako na tom, jak a čím to spájíš a jak se k tomu chováš.dalabo píše:Když dáš 1200-3000 za krabičku dej 200 za Neutricky: vyplatí se. Nějak si pedalboard udělej aby tam vlezly. Placate noname nebo switchcraft všechno se kazí oxiduje a tak.
To byla reakce spíš na stížnost, že to oxiduje - samozřejmě chápu, když se to po určité době intenzivního používání opotřebuje a rozpadne. Placky mám a zatím jsou zdravé, ale docela je šetřím. Jen mě trochu štve ten nýt uvnitř, to je vážně šroub o tolik dražší? To samé hlavní osička u zapalovačů IMCO, jako by tam nemohli dát šroubovací jako u starých čínských Sunflowerů, aby se to při poškození dalo opravit. Teď budu muset svůj IMCO Streamline asi vyhodit.Wohma píše:To neni uplne pravda. Ty levny placaty "switchcrafty" se rozpadaji zcela samovolne, uz jsem o tom tady psal, jsou proste konstrukcne na nic. Na druhou stranu Neutriky jsou docela masivni, muzou zabirat dost mista...
Některé i před.mycountry píše:Jenže ony se rozpadají při pájení...