BJA:
curly mahagon
ale hlavně jak hraje..
Já už jsem tu BJA už několikrát doporučoval, po výměně snímače (zaslouží si poctivou P90 a ne ty pokusy vylepšovat dokonalost

- ) je to skvělá kytara.
Kombinace P90 (dal jsem tam Wolfetone Meaner, tzn.trochu víc hot,ale dá se taky jen ucvaknout ta spodní parazitní cívka z tý H90 - a pak je to normální P90) a dobrej mahagon je úžasná, zvuk plnej a bohatej ve všech rejstřících.. až si občas říkám na co tam ten javorovej dekl vlastně dávaj

Středobasy a basy sytější a plnější než RI 59.. Něco dělá P90, něco wraptail, něco ničím nezmrvenej spoj krk-tělo (žádná šachta).
Ty "normální" Juniory nestojí za nic, tos poznal sám, byl jsem z nich taky zklamanej. Mrtvý kusy, neznělý nekvalitní dřevo.. V rozehranosti to není, BJA zněla dobře hned od začátku.
CustomShop. Jr jsem neměl ani v ruce, ale špatnej jistě nebude

má krk jak poleno, pravda je že to jediný mi na BJA vadí - 60.-kovej placatej krček, po delším hraní mě trochu berou křeče.
Pak teda ještě trochu hraniční mínus jsou ty mírně hranatý pražce, ale v současný gibson produkci ještě přijatelný (třeba BFG LP a SG faded jsou v tomhle horší).
A je lehoučká, hrozně pohodlná
Několikrát jsem narazil na hodnocení, že BJA je
hodně blízko CS juniorům - nemám důvod tomu nevěřit..