Kytara od 8-11k na punk,rockec

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
!pang
Kontaktovat uživatele:

Kytara od 8-11k na punk,rockec

Příspěvek od !pang »

Zdravím Vás lidé dobří,
Už uplynul nějakej ten rok od doby co vlastním stařičkého a shitského behringera s vyžvejkanýma snímačema,takže je na čase nakoupit nový stroj.Proto jsem tady a žádám vás o rady.Otázka ohledně zvuku který očekávám? Po většinou si užívám hraní punkrocku a rockových fláků ..nezavrhnu ani svižný metal a vybrnkat si balady na cleanku přímo zožnuju.Co designu se týká tak se nejvíce zamilovávám do Ibanezek. Fender a LP jsou taky férové,ale i jako né moc zběhlý muzikant vím,že o vzhledu kytary to teda vážně nebude :D Takže sem s návrhy na kytary co maj svěží řízný zvuk přes distortion a něžný zvuk v cleanu :) předem díky za jakékoli ohlasy

co zvažuji já bez zatím jakékoli informace zvenčí jsou tyto kusy:
http://kytary.cz/ibanez-rg-320pg/HN098713/
http://kytary.cz/ibanez-rg-370dx-rrd/HN102373/
http://kytary.cz/ibanez-rg-350dx/HN082608/
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-stan ... /HN095511/

ale jak říkám nemusí to být ani Ibanez ani žádné LP takže směle do mě ať je po mě :)
:: Cort m600 AVD :: Roland Cube XL 40 ::
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
woro90-1

Re: Kytara od 8-11k na punk,rockec

Příspěvek od woro90-1 »

Koukám, že moc neřešíš vzhled, v tom případě by ti nemusela vadit modrá metalíza a mohlo by tě zajímat tohle. Sice to má aktivy, ale ty můžeš prodat a vyměnit za něco něžnějšího. Jinak punková klasika je samozřejmě LP, akorát bych měl asi estetické výhrady k tomu plaintopu.
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ja myslim, ze je to naopak. ze hlavni je to, jak vypadas. a kdyz je zvuk velkej pruser (ale vypadas u toho dobre), stane se z nej modni hit a vsichni ho budou hledat. ty nastroje a aparaty podrazi a lidi tady na foru se budou ptat co maji koupit, aby meli zvuk jako ty. ;)
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

k tematu: chces mit na kytare paku? nebo ne? nebo je ti to fuk?
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Paris píše:ja myslim, ze je to naopak. ze hlavni je to, jak vypadas. a kdyz je zvuk velkej pruser (ale vypadas u toho dobre), stane se z nej modni hit a vsichni ho budou hledat. ty nastroje a aparaty podrazi a lidi tady na foru se budou ptat co maji koupit, aby meli zvuk jako ty. ;)
Hehe, o tom jsem také uvažoval, že bych se stal průkopníkem naprosto bestiálního zvuku hradby spřažených desetiwattových Staggů, a naučil se hrát tak, aby to chrčení znělo libozvučně. Jenže to narazilo na problém - to bych musel umět hrát :D Ostatně vždyť Jack White má také naprosto prasecký překomprimovaný zvuk, a právě ten mu sluší nejvíc. To je zajímavá myšlenka, vypadat dobře, ušetřit, a udat nový směr :lol:

K věci: Krkový HB, ano či ne? Aspoň jeden SC, ano či ne? Zvláštní choutky (P-90 u krku, ruka pořád na páce, plyšová myš na hlavě...)?
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

a k veci bych se jeste zeptal, jestli vsechno hraje v jednom ladeni. nebo jestli s tim hodla prubezne hejbat.
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

K te modře metalízované RG370B ..barvu neřeším a v klidu bych jí bral,ale mám v plánu brát na splátky,takže jedině funglovky. Páka není vůbec potřeba,jeden single bych si přál a krkový HB není taky prioritou avšak ani né vadou :) Sem tam podladím abych si zahrál i jiné oblíbené kusy než punkárny ..speciální choutky: pokud by byla s držákem na pivo,tak určitě neopovrhnu :D
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

čau můžu ti nabídnout mojí cort g260. Má vše co potřebuješ. Hral jsem s ní punkrock a věř mi že na říznem zkreslenem zvuku přes humbucker sem si potrpěl:) Je k mání za 4500kč. Je to trošku mimo mísu ale myslím že na tvoje učely bude na 100procent stačit. Prodavam protože jsem přesedlal z punku na blues a kupuju fendera:) tak dej vědět
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
!pang
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !pang »

Milerinho píše:čau můžu ti nabídnout mojí cort g260. Má vše co potřebuješ. Hral jsem s ní punkrock a věř mi že na říznem zkreslenem zvuku přes humbucker sem si potrpěl:) Je k mání za 4500kč. Je to trošku mimo mísu ale myslím že na tvoje učely bude na 100procent stačit. Prodavam protože jsem přesedlal z punku na blues a kupuju fendera:) tak dej vědět
Zdar..jo není špatná ale nemám takovou hotovost,takže tenhle obchod asi neklapne ;)
Říkám vám to!
Naposled!!
Vy konzumenti!!!
Punk´s not Dead!!!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“