Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, jestli tady v česku nebo na slovensku je nějaká firma nebo někdo, kdo různě přebarvuje klávesy. Něco jako tohle : http://www.space4keys.com/customizing.
Díky
Upraveni designu kláves
Pravidla fóra
Upraveni designu kláves
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Re: Upraveni designu kláves
Tohle by mě taky zajímalo.Je tu někdo kdo by dokázal vyrobit,připadně upravit desing case na Yamahu Motif XS
Asi by to šlo nechat udělat někomu kdo umí airbrush,ale nechce se mi to rozebírat dokud je to v zaruce od nikoho jinyho než profíka.Neděla přímo yamaha něco takoveho?Klidne i v blízkem zahraničí jako Německo a Rakousko.Ted o tom neuvažuju,nejsou prachy ale do budoucna mě to docela láká.
Asi by to šlo nechat udělat někomu kdo umí airbrush,ale nechce se mi to rozebírat dokud je to v zaruce od nikoho jinyho než profíka.Neděla přímo yamaha něco takoveho?Klidne i v blízkem zahraničí jako Německo a Rakousko.Ted o tom neuvažuju,nejsou prachy ale do budoucna mě to docela láká.
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
-
woro90-1
Re: Upraveni designu kláves
Pokud si do nástroje nechceš nechat sahat od nikoho jiného než od servisáka, nech servisáka klávesy svléknout z krytů, kryty pak odnes na přestříkání a přestříkané je nech namontovat zpátky, ne?