cenově přijatelné a kvalitní ozvučení zn. LEM

Technika zpěvu, zpěvová aparatura, efekty, ...
Odpovědět
urskumug
Kontaktovat uživatele:

cenově přijatelné a kvalitní ozvučení zn. LEM

Příspěvek od urskumug »

Zdravím :)
Chtěl bych diskutovat o LEM boxech, protože je jednak vlastním (2 a 3 pásmové - 200 a 350 W) a druhak se jim zatím nikdo moc nevěnoval.. To je samé RCF a já už z toho mám vyrážku :D
Dodávám, že o této italské značce jsem před nákupem aktivních boxů opravdu hodně pochyboval
(znáte to - italský auto je tak dobrý na opečovávání, rozhodně ne na ježdění :D), ale dosud jsem velmi příjemně překvapen (4 roky používání) s jakou zvukovou kvalitou a "bytelností" jsem se setkal..

Čili pokud bude zájem se o LEMrách více dozvědět, tak pište :)

P.S. Používám je klasicky na zpěv a řev, plus jako PA ozvučení menších sálů a i na pankový akce někde v zaprášených boudách bez zvukaře se dobře osvědčily - bohatě stačí ta menší z nich - velkou mam jen z frajeřiny..

urs
Naposledy upravil(a) urskumug dne 14.12.2010 11:19, celkem upraveno 1 x.
milouš

Re: LEM - aktivní reproboxy

Příspěvek od milouš »

Čau.Lemy jsem měl 7 let.Sice pasivní a jen 2x150W,ale nikdy nezklamaly.Jak říkáš-bytelné a spolehlivé.Tahal jsem je po všech možnej putykách a dobrý.Ustály ledacos.Živil jsem je malým powermixem LEM 2x50w a stačilo to.Pro mě jakožto zpívajícího kytaristu ideální.Byly to PFM 12.2 a dělaj je i v aktivní verzi.Žel jsem posléze vše zredukoval a jezdím s akustickým kombem.Přesto na ně vzpomínám v dobrým.Teď je na trhu řada Huriccane.Myslím , že obstojí i vedle RCF.A nejsou plastový což je znát na zvuku.Takže rozhodně doporučuji. :D
urskumug
Kontaktovat uživatele:

Re: LEM - aktivní reproboxy

Příspěvek od urskumug »

Přesně tak - vedle plastových RCF jsou LEM ze dřeva, což je docela důležitej parametr, i když jsou vždy pro a proti - plast nebo dřevo? :)
Díky moc za koment, jsem rád že nejsem jedinej šťastnej uživatel :)
btw. já vlastním tebou zmiňovanou řadu Hurricane - přesněji:

http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-lem- ... 13743.html
+
http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-lem- ... 17562.html

urs
Odpovědět

Zpět na „Zpěv“