Splawn amp's

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Szarpydrut

Splawn amp's

Příspěvek od Szarpydrut »

Zdar,
nemáte někdo zkušenosti, alespoň krátkodobé, s těmito paráty? Zajímala by mě kavalita a odlišnosti od obecně známých aparátů.
Díky ;)
bazmekgrat

Re: Splawn amp's

Příspěvek od bazmekgrat »

no kvalita je asi ako u inych highendovych boutique aparatov ako je napr bogner, diezel, fortin, marsha akurat ze su cenovo odost prijatelnejsie ... zvuk asi zalezi od modelu ktory konktretne

zvukovo to je podla mna dost ako hot rod marshall .... aspon mne to tak pripadalo ale napriklad ten model nitro mi pride nieco ako je herbert, alebo uberschall ale s splawnovskym voicingom
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
Szarpydrut

Příspěvek od Szarpydrut »

Takže jsi do toho někdy bušil? A bylo by toto k vyzkoušení v moravskoslezkém kraji? Nevíš?
bazmekgrat

Příspěvek od bazmekgrat »

Szarpydrut píše:Takže jsi do toho někdy bušil? A bylo by toto k vyzkoušení v moravskoslezkém kraji? Nevíš?
ja som to skusal na slovensku len, nitro
PRS McCarty Brazilian Limited Edition PrivatestockGradeOnePieceMapleTop Brazilian Rosewood Neck :: Fender Stratocaster USA :: Bogner Uberschall TwinJet EL34 Mod :: 2x Mesa Recto 4x12
krasty

Příspěvek od krasty »

Před časem jsem měl několik dní ve studiu Quickroda. Něco jako Plexina až JCM 800 na steroidech
(dva kanály). To, co dostávám z JMP (master verze) s různými boosty a drivy je tam rovnou a navíc možnost zesílení díky funkci solo. Pro mě, jako pro milovníka Marshallů, to byla láska na první poslech, ale 2000Eur teď zrovna nemám :(
Co vím, tak dva roky starý kus neměl mimo výměny lamp žádný problém.
krasty

Příspěvek od krasty »

Kdyby někoho Splawn QuickRod zajímal a měl k němu nějaký dotaz, ptejte se...... :wink:
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Copak, už jsi našel 2000€? :mrgreen:
krasty

Příspěvek od krasty »

Doufám, že už si přestal věřit tomu, že se dá jen tak najít 2000Eur .... :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“