koupě 12 strunné kytary
Pravidla fóra
koupě 12 strunné kytary
Dobrý den, chtěl bych na Vánoce kytaru 12-ti strunnou a našel jsem tuto http://kytary.cz/cort-earth-70-12e/HN102542/ myslíte že je dobrá? děkuji za odpovědi
Re: koupě kytary
6strunná verze Earth 70 je zde na fóru snad nejdoporučovanější kytarou (potvrzuji vlastní zkušeností), takže i ta 12 by měla být snad OK...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Za ty peníze ta kytara hraje velmi pěkně. Lepší je vybrat z víc kusů, prostě klasické rady...
Kytara dobra, ale vyzkousej, na kazdej pad ti ale spamovani na foru s kytarou nepomuze 
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Mám ji taky nějakou dobu, příjemná je. Jen jsem vyměnil ladící mechaniky za Gotoh.
- ...EDGE...
Cimz jsi zvysil cenu kytary o polovinu ne?GowG píše:Mám ji taky nějakou dobu, příjemná je. Jen jsem vyměnil ladící mechaniky za Gotoh.
V podstatě ano....EDGE... píše:Cimz jsi zvysil cenu kytary o polovinu ne?GowG píše:Mám ji taky nějakou dobu, příjemná je. Jen jsem vyměnil ladící mechaniky za Gotoh.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Za tyhle prachy se lepší dvanáctka sežene hodně těžko. Ale musí se počítat s tím, že je to fakt low-end, a neočkávatžádné zázraky. Osobně bych asi to takto levné dvanáctky nešel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: koupě 12 strunné kytary
Koupil jsem ji na Hudebním bazáru od nějakého mladíka za 2500 v perfektním stavu s tím, že ji budu mít na chalupě na takový to brnkání, a abych nemusel nic převážet. Dal jsem tam 9ky struny a inbusem seřídil dohmat a jsem maximálně spokojen. Za ty prachy.....