Použití VIP jména v textu
Pravidla fóra
Použití VIP jména v textu
Zdravím, nevěděl jsem kam tenhle topic fláknout tak jsem ho dla sem
. No půjdu rovnou k věci. Náš švihlej bubeník v kapele napsal nákej text ve kterm se zpívá o řidičovi a blablabla... ale hlavní problém je, že v refrénu použil jméno "Tomáš Enge" a jiný tam prostě bejt nemůže, takle to prostě je a bez toho to nemá smysl, tak by mě zajímalo, jestli si ho můžem brát v písničce do huby a zpívat ho tam
aby z toho nebyl nákej problém
jestli mi rozumíte....dík za odpovedi
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Re: Použití VIP jména v textu
A co třeba Jonáš Enge?
Myslíš jako třeba to méno zkomolit?
.....PS koukám že máš taky FW65...stává se ti taky někdy že ti zamrzne efektovka a přestane to "efektovat" a když to vypnes a zase zapneš tak to funguje? 
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
No jasně, zkomolit jméno a pak nikdo na tě nemůže
Jináč SZ.....
Jináč SZ.....
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
I bez zkomolení ti nic nebrání to jméno používat, jméno není ochranná známka a nikdo si nemůže jeho užívání přisvojovat.
Druhá věc je, jak s tím jménem naložíš - pokud bys danou osobu urážel, tak by si ten člověk teoreticky mohl stěžovat. Nicméně bych se divil, kdyby se vaše hudba k němu dostala.
Druhá věc je, jak s tím jménem naložíš - pokud bys danou osobu urážel, tak by si ten člověk teoreticky mohl stěžovat. Nicméně bych se divil, kdyby se vaše hudba k němu dostala.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
On taky nebude jeden jedinej Tomáš Enge... takže ty řekneš, že to bylo na toho támhle z dolních kotěhůlek a... 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
a ten z dolnich kotechulek mu prijede rozbit drzkuSadam.S píše:... takže ty řekneš, že to bylo na toho támhle z dolních kotěhůlek a...
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
když ho tam nebudete moc urážet, a nebude uplně zřejmě jasný že se jedná zrovna o toho onoho Tomáše Enge, vůbec bych to neřešil
a jestli to nebude hraný někde na Óčku nebo tak, tak už vůbec ne... Ale je sympatický, že to aspon řešíte
+1
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge