DG Alber Efekty
Pravidla fóra
DG Alber Efekty
Na kytarách.cz mě zaujal efekt DGAlber DD-100 opravdu nevšední spojení Distortion+Delay něco podobného se jentak nevidí, na kytarách byla sleva 58% (pc 2350kč po slevě necelý tisíc)tak jsem neváhal a vyskoušel jsem to... Když mi to nadruhý den přišlo tak jsem se nestačil divit co to za ty peníze umí. Krásně znějící distortion a delay uměl přesně to co jsem očekával. Nicméně po pár hodinách hraní jsem najednou slyšel slabé pískání (při vyplem delay) když jsem delay zapl bylo to jak siréná a hodně nepříjemná prostě se to seklo a jen pískalo. Po pár hodinách to přestalo ale během 5ti minut opět. Efekt vracim a od teto firmy už radši nechci nikdy nic vidět. Veděl jsem žře je to činska značka, ale nečekal jsem že po pár hodinách hraní to odejde.
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: DG Alber Efekty
ono se clovek nemuze divit, ze krabicka co nabizi za 2300 kc distorzi i delay, bude trochu poruchova
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To by mě asi spíš zajímalo, co ten pískot způsobovalo. V podstatě to mohly být špatně stíněné kabely a elektromagnetické ruchy v okolí nebo třeba špatné napájení.
Každopádně u tohohl efektu je jeden zásadní problém - delay je před zkreslením, což není úplně praktické.
Každopádně u tohohl efektu je jeden zásadní problém - delay je před zkreslením, což není úplně praktické.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Taky by mě to zajímalo. Ale vrtat se v tom neminim. V pondeli to pošlu z5. Nečekal jsem od toho žádné zázraky, ale za ty peníze sem si řákal že to skusím.Fakt by mě nenapadlo že to bude ještě ten den co to přišlo na odpis. Delay před zkreslením asi opravdu ideální není nicméně to fakt nehrálo zase tak špatně (do jisté doby)Nero píše:To by mě asi spíš zajímalo, co ten pískot způsobovalo. V podstatě to mohly být špatně stíněné kabely a elektromagnetické ruchy v okolí nebo třeba špatné napájení.
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jasný - já jen narážím na to, že problém nutně nemusel být chybou efektu. A i kdyby, prostě jde jen o smůlu, že jeden konkrétní kus začal blbnout. Kolikrát se to samé stane u mnohem dražších výrobků výrazně renomovanějších značek. Takže si nemyslím, že je fér dělat nějaké všeobecné závěry na základě jedné zkušenosti. 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Taky jsem uvažoval takhle že to byl třeba jen jeden vadný kus, ale když jsem jim napsal jestli mi to vymnění tak řekli že už ho na skladě nemají. tak si vezmu místo toho nějakou jinou krabičku. Je to škoda protože i když to byl levný čínan tak mi docela vyhovoval jak zvukově tak provedením. Kdyby to fungovalo, tak to za ty peníze nemá konkurenci.Nero píše:Jasný - já jen narážím na to, že problém nutně nemusel být chybou efektu. A i kdyby, prostě jde jen o smůlu, že jeden konkrétní kus začal blbnout. Kolikrát se to samé stane u mnohem dražších výrobků výrazně renomovanějších značek. Takže si nemyslím, že je fér dělat nějaké všeobecné závěry na základě jedné zkušenosti.
Ale zaráží mě že ten delay někdy píská někdy funguje , a někdy nedělá nic víc než mírný pokles nebo nárust hlasitosti
Nemá někdo zkušenosti s touhle pedálovou ladičkou? http://kytary.cz/dgalber-at-pro/HN111234/
Kov za super cenu.......
Kov za super cenu.......
Kdybys koupil Zoom G2 ten má efektů víc za jenom 2500rudie píše:Na kytarách.cz mě zaujal efekt DGAlber DD-100 opravdu nevšední spojení Distortion+Delay něco podobného se jentak nevidí, na kytarách byla sleva 58% (pc 2350kč po slevě necelý tisíc)tak jsem neváhal a vyskoušel jsem to... Když mi to nadruhý den přišlo tak jsem se nestačil divit co to za ty peníze umí. Krásně znějící distortion a delay uměl přesně to co jsem očekával. Nicméně po pár hodinách hraní jsem najednou slyšel slabé pískání (při vyplem delay) když jsem delay zapl bylo to jak siréná a hodně nepříjemná prostě se to seklo a jen pískalo. Po pár hodinách to přestalo ale během 5ti minut opět. Efekt vracim a od teto firmy už radši nechci nikdy nic vidět. Veděl jsem žře je to činska značka, ale nečekal jsem že po pár hodinách hraní to odejde.
Zkus to za to nic nedáš záruka na to je a mysím že každá ladička ladíspeed8 píše:Nemá někdo zkušenosti s touhle pedálovou ladičkou? http://kytary.cz/dgalber-at-pro/HN111234/
Kov za super cenu.......
zaprve digitalni multak nechci a zadruhe jsem to kpoupil za nějakých 980 protože na to byla 58% sleva takže žádných 2500. Právě proto jsem to bez váhání skusil. ale ta nulová životnost to mě dost sklamalo. Za ty peníze mi ten zvuk vyhovoval více než dost. kdybych měl tolik peněz (těch 2500) tak si ty krabky koupim odděleně...Po klasickem multaku (zoom atd) ani moc netoužimdalabo píše:Kdybys koupil Zoom G2 ten má efektů víc za jenom 2500rudie píše:Na kytarách.cz mě zaujal efekt DGAlber DD-100 opravdu nevšední spojení Distortion+Delay něco podobného se jentak nevidí, na kytarách byla sleva 58% (pc 2350kč po slevě necelý tisíc)tak jsem neváhal a vyskoušel jsem to... Když mi to nadruhý den přišlo tak jsem se nestačil divit co to za ty peníze umí. Krásně znějící distortion a delay uměl přesně to co jsem očekával. Nicméně po pár hodinách hraní jsem najednou slyšel slabé pískání (při vyplem delay) když jsem delay zapl bylo to jak siréná a hodně nepříjemná prostě se to seklo a jen pískalo. Po pár hodinách to přestalo ale během 5ti minut opět. Efekt vracim a od teto firmy už radši nechci nikdy nic vidět. Veděl jsem žře je to činska značka, ale nečekal jsem že po pár hodinách hraní to odejde.. Výrobní cena musí být pár šupů když 10 náročnější fotopřístroj stojí stejně.
Tak teda nevim
když jsme to připojil na adapter, co jsem si udělal, tak to jede v pohodě, akorat je tam brum, protože, to napětí je usmernene "narychlo"...nemam tam ani filtračni kondiky jen gretz
.. tak sem to dal na novou baterku a pohoda, ale ted po par dnech začal vynechavat delay...když to pichnu na adapter je to zase ok...takže to asi jede dobře jen při plnem napěti. asi si to ještě chvíli teda nechám no
Pokud by to s adapterem fungovalo bylo by to ok.