kompatibilita hubičky na alt/tenor sax
Pravidla fóra
kompatibilita hubičky na alt/tenor sax
Zdravím Vás všechny a především na znalé se obracím s dotazem.Na altku ságo užívám hubičku Otto Linka - 6*.A můj dotaz je následující ( čistě teoreticky ): je šance, že i na tenor by mi ,,padla do nátisku,, také 6* Otto Linka? 
Hagstrom Isabella, Prudencio Saez Mod 2
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
Re: ,,kompatibilita,, hubičky na alt/tenor sax
Trošku té otázce nerozumím, myslíš to jako používat jednu hubičku na alta i tenora ? to nejdeGenesis píše:Zdravím Vás všechny a především na znalé se obracím s dotazem.Na altku ságo užívám hubičku Otto Linka - 6*.A můj dotaz je následující ( čistě teoreticky ): je šance, že i na tenor by mi ,,padla do nátisku,, také 6* Otto Linka?
Nebo to myslíš jako stejný typ hubičky altové a stejný typ hubičky tenorové, které mejí stejnou "rozteč" plátků ?
Pkud to druhé tak ano, je to pravděpodobné.
Pochopil jsi to správně- tj. druhá verze výkladu mé otázky.
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
Uff, už sem si říkalGenesis píše:Pochopil jsi to správně- tj. druhá verze výkladu mé otázky.
Je to vysoce pravděpodobné, že ti to bude sedět, ty hubičky mají stejný profil, takže tenorová je jenom o tršku širší...
Re: kompatibilita hubičky na alt/tenor sax
Tak teorie je zde nakonec jiná než praxe ( jak už to tak bývá ): otevření hubičky na alt sax neodpovídá stejným vlastnostem na hubičce k tenor ságu 
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth
A klarinet Selmer
Tenor sax Keilwerth