Mapex V-series
Pravidla fóra
Mapex V-series
Ahoj, na bicí hraju okolo pul roku, začínal jsem na peace, a ted sem si pořídil tuto novou sadu v modré plasma barvě. Chtěl jsem se zeptat co jsi o těchto bicích myslíte? Mapex je sama o sobě kvalitní firma, a bicí maj užasnej zvuk. Ale zajímá mě jestli jsem neprohloupil. Měl jsem je teda za opravdu hezkou cenu ze kterou nešli odmítnout.
MAPEX VX-plasma limited edition
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Mapex V-series
Modrá je dobrá!!
Fakt, naprosto vážně, určitě si neprohloupil. I když se jedná o nejnižší třídu značky MAPEX, tak právě zázemí renomované značky a její renomé dává tušit cosi o kvalitě výroby i vychytanější detaily, než "noname" souprava PEACE,
Osobně nemám osaháno, ale dle recezí nejen od prodejců, ale i samotných muzikantů je tento nástro s dobrým oblaněním velmi dobře znějící. Rozhodně prý nad poměry obvyklé pro desetitisícikorunové soupravy.
Fakt, naprosto vážně, určitě si neprohloupil. I když se jedná o nejnižší třídu značky MAPEX, tak právě zázemí renomované značky a její renomé dává tušit cosi o kvalitě výroby i vychytanější detaily, než "noname" souprava PEACE,
Osobně nemám osaháno, ale dle recezí nejen od prodejců, ale i samotných muzikantů je tento nástro s dobrým oblaněním velmi dobře znějící. Rozhodně prý nad poměry obvyklé pro desetitisícikorunové soupravy.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Ted jsem se trochu přepsal, hehe. Je to "VX" serie to jsou sady okolo 14 tis co jsem koukal na internetu. Já je koupil za užasných 6tis bez hw, který jsem měl. Na to, že jsou na nich převozní blány remo, tak opravdu je slyšet znatelný rozdíl oproti PEACE. Bavil jsme se se zvukařem který mi bude bicí zvučit na koncertě a řikal, že hezčí zvuk kopáku ještě neviděl ( samozřejmě mám v kopáku pár hadrů).
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)
Za ty peníze opravdu dobrá koupě
Ale jestli zvukař říká, že lepší zvuk kopáku neslyšel, tak to asi nebude zrovna nějaký extra zkušený zvukař, co 
Za ty peníze opravdu dobrá koupě
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
Sorry, přez MAPEX jsi Ty o moc zkušenější. já jen čerpala z netu.... každopádně jsem se upsala a chtěla napsat "patří mezi nejnižší třídy značky"...... omluva za nepřesnost.Kajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer) ......
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Mapex mám najetý jako svý botyMonikad píše:Sorry, přez MAPEX jsi Ty o moc zkušenější. já jen čerpala z netu.... každopádně jsem se upsala a chtěla napsat "patří mezi nejnižší třídy značky"...... omluva za nepřesnost.Kajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer) ......
No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Za ty peníze opravdu dobrá koupěAle jestli zvukař říká, že lepší zvuk kopáku neslyšel, tak to asi nebude zrovna nějaký extra zkušený zvukař, co
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
Myslím, že to je dobrá vlastnost těch příjemnějších ze zvukařů, že když se je něco zvukově mile překvapí, tak to muzikantům klidně i trochu přechválí. Pomáhá to dobré domluvě a všeobecné pohoděstinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Za ty peníze opravdu dobrá koupěAle jestli zvukař říká, že lepší zvuk kopáku neslyšel, tak to asi nebude zrovna nějaký extra zkušený zvukař, co
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
No já jsem rád že ho znám. Nejen kvuli tomu, že je to muj první koncert a než si osahám co a jak, tak je to i dobrý kamarád.Moleek píše:Myslím, že to je dobrá vlastnost těch příjemnějších ze zvukařů, že když se je něco zvukově mile překvapí, tak to muzikantům klidně i trochu přechválí. Pomáhá to dobré domluvě a všeobecné pohoděstinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Monikad
- Rádce
O tom nepochybuji...známe svý lidi, ne?!Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty
Tak to jostinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
To je nevýhoda komunikace přes internet, některé věci mohou vyznít trochu jinak
To je pravdaKajda píše:Tak to jostinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
![]()
To je nevýhoda komunikace přes internet, některé věci mohou vyznít trochu jinak
AXL v440 modern bass
DVP
AXL v440 modern bass
DVP
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Však když Kajda je mezi muzikanty co znám vyzdvihovanáMonikad píše:O tom nepochybuji...známe svý lidi, ne?!Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty![]()
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- Monikad
- Rádce
A to mi píšeš PROČ???,Skipper píše:Však když Kajda je mezi muzikanty co znám vyzdvihovanáMonikad píše:O tom nepochybuji...známe svý lidi, ne?!Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty![]()
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak a už podle stylu jak si píšete je jasný že se znáte, to že ste ze stejnýho města vim už buhví jak dlouhoMonikad píše:A to mi píšeš PROČ???,Skipper píše:Však když Kajda je mezi muzikanty co znám vyzdvihovanáMonikad píše:
O tom nepochybuji...známe svý lidi, ne?!![]()
myslíš, že o sobě nevíme, když jsme ze stejného města????
![]()
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.