Fuzz Wah Face-Dallas-Arbiter
Pravidla fóra
Fuzz Wah Face-Dallas-Arbiter
Nedávno jsem viděl nabídku na tenhle wah. Máte někdo informace o něm? Asi to bude už vzácnější kousek, ne?
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
- citizen.one
Re: Fuzz Wah Face-Dallas-Arbiter
primluvil bych se za to, aby moderatori takova temata rovnou mazali.
Je to docela zajimavy,ale hraje to nepouzitelne.
Dalsi vec je, ze je to modifikovany.
Je to docela zajimavy,ale hraje to nepouzitelne.
Dalsi vec je, ze je to modifikovany.
Upřesním to: ptám se proto, abych zjistil co je to zač , a jestli má, nebo nemá cenu se o koupi toho kousku zajímat ne pro jeho finanční hodnotu, ale v rámci použitelnosti. Tím "vzácnějším kouskem" mám na mysli, že to už asi nikde na obchodě neuvidíte a málokdo ho bude mít v boardu.
Gibson SG-SFWCH
- citizen.one
jo, chci ho do sbirky, byt je mi jasny, ze ten pridanej napajec nebo co to je, zasadne snizuje hodnotu. Otazka co vsechno je jeste modly.
Zvukove je to docela prasarna, je to ostry, rezavy a hodne psychadelicky. Rozhodne necekej, ze ti z toho poleze nejaky prijemny zkresleni a ze wah bude kunkat nebo kvakat jako stary Voxe.
Navic to zere signal pri vypnuti. Osobne bych si to do boardu fakt nedal, nebo jen po dost upravach, ale to uz zas nema smysl tohle dal modifikovat a vyplati se udelat si nebo nechat si udelat neco podle tohohle, kdyz uz bys mermomoci chtel takovej zvuk.
podobne na tom je treba Companion Shin Ei FuzzWah, sberatelsky ok, ale na zivy pouziti nesmysl. Maximalne do studia.
Zvukove je to docela prasarna, je to ostry, rezavy a hodne psychadelicky. Rozhodne necekej, ze ti z toho poleze nejaky prijemny zkresleni a ze wah bude kunkat nebo kvakat jako stary Voxe.
Navic to zere signal pri vypnuti. Osobne bych si to do boardu fakt nedal, nebo jen po dost upravach, ale to uz zas nema smysl tohle dal modifikovat a vyplati se udelat si nebo nechat si udelat neco podle tohohle, kdyz uz bys mermomoci chtel takovej zvuk.
podobne na tom je treba Companion Shin Ei FuzzWah, sberatelsky ok, ale na zivy pouziti nesmysl. Maximalne do studia.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
asi bych se rozhodoval podle ceny..aby nebyla přemrštěnáBuldokill píše:Upřesním to: ptám se proto, abych zjistil co je to zač , a jestli má, nebo nemá cenu se o koupi toho kousku zajímat ne pro jeho finanční hodnotu, ale v rámci použitelnosti. Tím "vzácnějším kouskem" mám na mysli, že to už asi nikde na obchodě neuvidíte a málokdo ho bude mít v boardu.
tak radikálně jako citizen.one bych to neodsuzoval
Taky přeci záleží do čeho to poleze, na co a jak hraješ a spousty dalších věcí...
ne každý chce kuňkavý čistý wah a sterilní zkreslení nebo fuzz kterej zní stejně jako všechny ostatní...
možná Rasomaso by k tomu mohl něco napsat
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- citizen.one
no jak myslis, tenhle pedal jsem zkousel s kdecim u kamarada v nemecku, ktery ma podstatne rozsahlejsi sbirku efektu a navrch i kytar a aparatu. A opravdu se tam leccos dalo dostat, nicmene rozhodne to nebylo na uzivani v live boardu.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, ja sem taky v jiném threadu odsuzoval různé pípátka atd, ale pak jsem se nechal přesvědčit, že i to může mít využítí..jinak jsem taky dost konzerva.citizen.one píše:no jak myslis, tenhle pedal jsem zkousel s kdecim u kamarada v nemecku, ktery ma podstatne rozsahlejsi sbirku efektu a navrch i kytar a aparatu. A opravdu se tam leccos dalo dostat, nicmene rozhodne to nebylo na uzivani v live boardu.
ono je to podle gusta a k čemu to chci využít, nepopírám, že je to trošku specifický efekt
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- citizen.one
tak ja se moc za konzervu nepovazuju, ale problemem tehle efektu je zasadni vliv na signal kdyz je to vyply, dalsi potiz takrka nekontrolovatelny boosty pri sepnuti, stejne jako nemoznost nastaveni drive...
omg proc?citizen.one píše:primluvil bych se za to, aby moderatori takova temata rovnou mazali.
- citizen.one
protoze me celkem vadi, kdyz se zacne rozebirat predmet aukce (nerikam kdyby ta aukce byla nekde na ebay nebo tak), jeho cena a kdeco...to potazmo namete kopec zajemcu a ve finale na tom bude tratnej akorat ten kdo je vsechny prehodi 
a je teda uplne jedno jestli jde o tohle nebo neco jinyho. Ale uz jsem to tu videl xkrat a vzdycky byl jedinej vysledek, a to vyrazne vyssi cena...
a je teda uplne jedno jestli jde o tohle nebo neco jinyho. Ale uz jsem to tu videl xkrat a vzdycky byl jedinej vysledek, a to vyrazne vyssi cena...
Naposledy upravil(a) citizen.one dne 9.01.2011 17:50, celkem upraveno 1 x.
takze problem tohohle threadu je aby se o to nahodou nezacal zajimat nekdo dalsi a ten efekt ti nevyfoukl z nejake aukce (kterou jsem teda zatim nenasel
) ?
- citizen.one
copak o to, kdybych to tak opravdu chtel, tak mi to nikdo nevyfoukne, nebo za silne nadnesenou hodnotu
ale jak pisu vyse, zajem mam...
spis to je o tom, ze at uz me nebo komukoli jinymu to zvedne nakupni cenu. Z hlediska solidarity se neda domluvit, ze jednu aukci vyhraje jeden a nejakou dalsi treba nekdo jinej. Proto je myslim nejlepsi veci odkazujici na aukce mazat. Tim nejen me,ale komukoli dalsimu u kterykoli jiny dalsi aukce umoznime ,,fer'' vyhrat. Takhle je to jen o penezich, kdezto normalne i o tom,kdo to sleduje a kdo ma treba stesti ze najde neco nekde zakoplyho.
proto bych jakykoli temata na cesky aukce bez moznosti Kup ted! mazal.
spis to je o tom, ze at uz me nebo komukoli jinymu to zvedne nakupni cenu. Z hlediska solidarity se neda domluvit, ze jednu aukci vyhraje jeden a nejakou dalsi treba nekdo jinej. Proto je myslim nejlepsi veci odkazujici na aukce mazat. Tim nejen me,ale komukoli dalsimu u kterykoli jiny dalsi aukce umoznime ,,fer'' vyhrat. Takhle je to jen o penezich, kdezto normalne i o tom,kdo to sleduje a kdo ma treba stesti ze najde neco nekde zakoplyho.
No, asi máš trochu pravdu s tou aukcí, ale nenapadlo mě kde jinde bych se poptal na to, co je ten pedál zač. Zkoušel jsem to hledat, ale nic pořádnýho jsem nenašel. Proto jsem se zeptal tady, kde jsem vždycky dostal dobrou radu. Navíc jsem zamazal nápis na fotce a neuvedl jsem kde a kdy jsem to viděl.citizen.one píše:copak o to, kdybych to tak opravdu chtel, tak mi to nikdo nevyfoukne, nebo za silne nadnesenou hodnotuale jak pisu vyse, zajem mam...
Gibson SG-SFWCH
- citizen.one
to mas pravdu, stejne by bylo lepsi kouknout po zahranicnich forech, je tam materialu myslim az az 
uprimne kdybych o ty aukci nevedel, tak prvni co jdu udelat, ze projedu ty zname servery...
uprimne kdybych o ty aukci nevedel, tak prvni co jdu udelat, ze projedu ty zname servery...
[quote="citizen.one"]to mas pravdu, stejne by bylo lepsi kouknout po zahranicnich forech, je tam materialu myslim az az 
To jo, ale s ruštinou a češtinou si tam můžu akorát tak namazat prsa . Bohužel, my jsme se ještě ve škole mohli učit pouze rusky
To jo, ale s ruštinou a češtinou si tam můžu akorát tak namazat prsa . Bohužel, my jsme se ještě ve škole mohli učit pouze rusky
Gibson SG-SFWCH
- citizen.one
aha, tak to sorry 
V pohodě, pouze jsem sháněl informace 
Gibson SG-SFWCH
To je ale blbost.citizen.one píše:copak o to, kdybych to tak opravdu chtel, tak mi to nikdo nevyfoukne, nebo za silne nadnesenou hodnotuale jak pisu vyse, zajem mam...
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
- citizen.one
ok, tak se tesim az objevis neco zajimavyho, das to sem, a ja nebo nekdo jinej ti to vyfoukne 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To je život... Ne důvod pro jakékoli restrikce.citizen.one píše:ok, tak se tesim az objevis neco zajimavyho, das to sem, a ja nebo nekdo jinej ti to vyfoukne
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008