Takovýhle jednoduchý footswitch jsem si doma sestavil podle návodu, který sem někdo posílal na forum a který kopíruje presně tento dvoutlačítkový switch. Tlačítko A vymazává nahranou frázi a tlačítko B jí zastavuje. A o tlačítko B mi jde. Tady je to schéma: Na mém sestrojeném switchi mi tlačítko A stejně jako na originále nahranou frázi vymazává, ale tlačítko B mi na mém switchi zapíná jakou si funkci,a to ze zapíná nějaký jiz predem naharaný bluesový beglajt z banky pedálu. Chtěl bych, aby mi tlačítko B stejně jako ve videu mou nahranou frázi jen zastavovalo.
Problém doopravdy nevím, kde by mohl být. na tomto FS neni snad nic tezkého. Jediné co mne napadá je to, ze na Originále jsou vzádu nějaké šoupací prepínače:
Ty samozdrejmě na svém switchi nemám. Prepínače na originále snad mění polaritu a jakýsi "mode"...nevím co to znamená...//
Chtěl jsem se zeptat jestli o tomto nevíte někdo něco trošku hloubš. anebo jestli někdo nemáte schéma prímo na tento originální switch i s těmi prepínači. Funkce B tlačítka je pro mne doopravdy dulezitá, protoze jinak se nahraná fráze zapíná dvojtým stiskem v určitím intervalu a to pro zivé hraní doopravdy není vhodné. Takto bych na tlačítko pouze šlápnul a byl by klid. Tak jestli nevíte jak problém náhodou vyrešit. Jestli někdo nemáte schéma nebo alespon netušíte, jak ty prepínače v pedálu fungují. Děkuji.