Repro 5.1 + Externí zvuková karta Sweex

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Jindra-Brno

Repro 5.1 + Externí zvuková karta Sweex

Příspěvek od Jindra-Brno »

Zdravím všechny

Potřebuji poradit se propojením Externí zvukové karty 7.1(dále jen ZK): http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001040 a reproduktorů k domácímu kinu: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000012N1 .

Zvukovou kartu jsem podle návodu připojil k Pc, vložil instalační médium a nainstaloval. Instalace proběhla bez problému, spuštění programu k ZK také, jenže po násladném nastavení Výstupu 6CH mi zvuk jel pouze z předních reproduktorů. Veškeré testy, které ten program obsahuje probíhají bez problému, jedou všechny reproduktory podle toho jak mají, taktéž i subwoofer. Ale po zapnutí jakékoliv písničky jede zvuk jen z předních reproduktorů. "Šťáral" jsem se v ovládacích panelec na PC (OS win 7) a podařilo se mi dostat zvuk do všech pěti reproduktorů, jenže zase nejel subwoofer.

Prosím o radu, zda někdo nemáte s tímto problémem zkušenosti. Nevím jestli mi náhodou nechybí nějaký ovladač nebo něco. S těmito zvukovými aparáty nemám žádné zkušenosti, je to moje první lepší repro než obyčejné na připojení přes jeden jack :D . Děkuji za veškeré rady. :) :lol:
Teorge

Re: Repro 5.1 + Externí zvuková karta Sweex

Příspěvek od Teorge »

Tohle je normální, když to nastavíš na 5.1, tak spustíš stereo stopu, tak ti to samozřejmě půjde jen do předních beden. Jedině, že by tam byla nějaká softwarová utilita, která by to rozvedla,do ostatních kanálů. Nebo někdy takové nastavení umožňuje repro.

Každopádně kolega z práce má tu stejnou zvukovku, tak se zkusí podívat, jestli tam něco takového nejde nastavit.
koko

Re: Repro 5.1 + Externí zvuková karta Sweex

Příspěvek od koko »

A zkousel jsi nejak filmove DVD s 5.1 zvukem ?
BaCH PL-03MJBS, Washburn RX22F, Roland Cube 40xl , 15x a Micro Cube 2W, Ensoniq KS-32
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“