Zdravím,
mám dotaz spíše technického rázu. Jsem spokojeným vlastníkem této šibenice http://www.audiotek.cz/product-39340-pearl-bc890 A na to chci dát tenhle multiclamp http://www.audiotek.cz/product-19246-pearl-ax38 na který chci dát tohle přídané rameno http://www.audiotek.cz/product-22058-pearl-ch80 + Splash a ještě holder s přechodem. A můj dotaz zní, jestli to vůbec taková šibenice udrží. Podle mě je to dost bytelná šibenice i za ty peníze, ale budu rád když napíšete svůj názor. Děkuji
Technická - kolik unese šibenice?
Pravidla fóra
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
Re: Technická - kolik unese šibenice?
Neměl by s tím být u značkové šibenice žádný problém, mám crash + splash + 10" tom na šibenici od Pearlu a pohoda, jen dobře natočit trojnožku kvůli stabilitě.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Sam Jr. píše:Neměl by s tím být u značkové šibenice žádný problém, mám crash + splash + 10" tom na šibenici od Pearlu a pohoda, jen dobře natočit trojnožku kvůli stabilitě.
Přesně to si myslím taky.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
TOM.BATOH: A zvažoval jsi třeba rampu?? Samozřejmě pokud ten stojan (2 plechy + 1 tom) není vše, co krom základu tvá souprava obsahuje. Už při 5-6 komponentech začíná být používání rampy ekonomicky zajímavé
O praktické stránce nemluvě 
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Samozřekmě, že jsem o tom uvažoval, ale nějak se mi více libí varianta bez rampy. Všem děkuji za odpovědi, teď už jenom hurá do obchudu na nákupy...Monikad píše:TOM.BATOH: A zvažoval jsi třeba rampu?? Samozřejmě pokud ten stojan (2 plechy + 1 tom) není vše, co krom základu tvá souprava obsahuje. Už při 5-6 komponentech začíná být používání rampy ekonomicky zajímavéO praktické stránce nemluvě
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
OT:
Tahleta šibenice by měla unést dva minimálně dva lidi průměrné váhy, tedy cca 170kg

Myslím, že se nemusíš bát, že by to neuneslo blbý činel, ledaže bys tam chtěl pověsit nějaký bronzový zvon.
Ale musím tě zklamat, ta je i s rampou...
Tahleta šibenice by měla unést dva minimálně dva lidi průměrné váhy, tedy cca 170kg

Myslím, že se nemusíš bát, že by to neuneslo blbý činel, ledaže bys tam chtěl pověsit nějaký bronzový zvon.
Ale musím tě zklamat, ta je i s rampou...
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40