Díky za pochvalu! Dokončil jsem teď svoji diplomovou práci, tak jsem se musel ventilovat něčím méně odborným. Akademický jazyk je tak nudný!

Většinou napíšu 1-2 recenze do měsíce jak mám náladu a házím to na blog a teď i sem. Plus občas když si vzpomenu tak přihodím i něco z archivu.
Jester: All Things Must Pass je Harrisonovo mistrovské dílo, ale je to spectrovina takže wall of sound. Místy mě to ale, přiznám se, příliš nebaví a deska je opravdu hodně dlouhá. Však toho taky měl George asi hodně v šupleti.
Já se v sólových deskách Beatles neorientuji nějak extra, ale snažím se držet si celkem přehled.
Od Harrisona vřele doporučím Cloud Nine (produkce Jeff Lynne, skvostný pop-rock) a velmi chutná je i poslední Brainwashed.
Od Paula jsou super desky Wings, hlavně Band on the Run. Z jeho dalších sólovek jich zase tolik nemusím, ale mám velkou slabost pro živák Back in the World. Opravdu skvělý koncert. A málem bych zapomněl, uričtě si pusť desku McCartney II (1980) to je neuvěřitelný hudební úlet a opravdu výborný.
Lennon, tam jedoznačně Plastic Ono Band, Imagine je taky fajn, ale na můj vkus moc zasněná.
A konečně Ringo, to je takový pohodový strejda a pro začátek zkus třeba desku Ringo (1973) a nebo loňskou Y Not, na blogu mám někde recenzi, třeba tě to zaujme, není to žádný velký art, ale jako nekomplikovaná hudba to funguje skvěle