To vypadá na kompetní sadu lamp z nějakého starého rádia - (podle výrobních kódů něco z roku tak 63-64), většinou mívají toho už dost za sebou, ale třeba ty EL84 ještě úplně v háji být nemusí (i když mají skoro půl století) - na rozdíl od zesilovačů ty lampy v rádiích byly zapojené docela rozumně (žádně přetěžování, dost rezerv) a rádio taky na max jelo jen vyjimečně (5W je náhodou docela hodně

), takž mám také pár EL84, co byly třeba 40 let v jednom rádiu a pořád se dají nacpat do zesilovače (nejsou sice jako nové, ale při porovnání tam moc rozdílů nebylo). Další se dají požít tak na náhradní díly do nějakého rádia, vymýšlet s nima něco nového není moc rozumné (už se nedají sehnat), tak ve zkratce:
ECC85 - asi z VKV jednotky, podobné parametry jako ECC83, jen poloviční zesílení (cca 50), jinak zapojená patice (nemá střed žhavení, místo něj je stínění mezi oběma systémy)
EABC80 - trioda+dioda+dvojdioda - trioda se ná použít k zesílení (zesílení 70), používala se třeba k zesílení signálů před tou EL84, ty diody se používaly jen k detekci (v zesilovači na nic)
EM84 - magické oko (ukazatel vyladění), někdo je ještě shání (třeba hifisti do elektronikových zesilovačů a podobné pochybné existence

), nevím jestli se ještě vyrábí, ale asi by je někdo koupil a využil.
EBF89+ECH81 - vysokofrekvenční elektronky - jedna je heptoda+trioda, používala se na zesílení a směšování AM signálu (trioda jela jako oscilátor), druhá pentoda+dvojdioda - požívala se např jako zesílení a detekce mezifrekvence, obě mají společné to, že jsou pro naše účely na prd (a už je dávno nikdo nevyrábí) - hodily se jenom do rádií.
Jesti je chceš vyhodit, tak budiž, jen je otázka, jestli se nebudou ještě někdy hodit - nejsou extra velké, že by moc překážely a člověk nikdy neví... (já takových lamp mám snad 80)