Podpis na Kytaru
Pravidla fóra
Podpis na Kytaru
Zdar lidi.chtěl bych si na kytaru nechat podepsat členy krucipüsk.mám příležitost se s nimi osobně setkat....a je jasné aby mi tam ty podpisy zůstali na pořád....tak sem se chtěl zeptat jestli stačí nějaký kvalitní Fix a nebo jestli se to potom nemá nějakým lakem přetřít..........díky za odpovědi
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podpis na Kytaru
No já si myslim že věčně tam nic nevydrží... Já bych to tam udělal lihovkou a něčím to přelepil aby se to neošoupalo, ale lihovka zase po čase vymizí no...
zkusi lbych tohle: http://www.centropen.cz/katalog-produkt ... kovac-9220, když tak ještě přestříknout bezbarvým lakem.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Podpisy na gitare = absolútna gýčovosť, teda pokiaľ to nieje gitara na ktorej sa nehráva a je iba doma zavesená na stene.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pobavilo mne ono "zůstali napořád", za pět let po nějakých "kruciksicht" nikdo ani nehlesne, pravda, po tý čínský kytaře asi taky ne
Ale lidé jsou různé, nedávno taky nějaký komik prodával kytaru s podepsanejma kabátama...
Ale lidé jsou různé, nedávno taky nějaký komik prodával kytaru s podepsanejma kabátama...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Však měl taky problém se toho zbavit.Atkins píše: Ale lidé jsou různé, nedávno taky nějaký komik prodával kytaru s podepsanejma kabátama...
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
No přelepovat by se mi to nechtělo, přelakovat taky ne, vlastně bych ani nechtěl podpisy cizí kapely na svý kytaře. - A ano, pokud bych ji měl mít podepsanou, tak radši členy vlastní kapely, jako vzpomínku ...
Pokud jde o to aby to tam bylo na pořád, tak zkus nůž, ten se tak lehce neošoupe.
Pokud jde o to aby to tam bylo na pořád, tak zkus nůž, ten se tak lehce neošoupe.
Cort Earth 70
Cort G210 + Roland Cube 20x
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
.... že ta výbava stojí za prd? Kdybyste slyšeli jak hraju, tak řeknete, že si tak skvělý nástroje nezasloužím...
Nebo reverzní leptání 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Noo co rejpete, já osobně bych si klidně na akustiku nechal rád podepsat Mišíka, Hladíka, Prokopa, nebo podobného člověka z téhle scény ... Proč ne, sice je to kýč, ale ... No co , je to fajn
Vemte si třeba kytaru Willieho Nelsona...
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě podpis na kytaře rohzhodně kýč neni, pokud je udělanej rozumně a na rozumný místo. Třeba Luboš Beňa má zezadu své Amistarky podpis Johnnyho WIntera a Jamese Cottona, taky bych si je na kytaru nechal klidně podepsat. Má to tším přelepené nějakou fólií, mrkni na toto video, něco málo je vidt v odlesku:
http://www.youtube.com/watch?v=f-wSBV4AWlc od 3:05
A když mu napíšeš maila, tak ti odpoví přesně čím to má opatřené proti smazání
http://www.youtube.com/watch?v=f-wSBV4AWlc od 3:05
A když mu napíšeš maila, tak ti odpoví přesně čím to má opatřené proti smazání
Netvrdím, že je to kýč, ale beru spíš podpisy jako sběratelský předmět, takže bych je shromažďoval v nějakém památníku atd. na to abych si je dával na kytaru k nim nemám citovou hodnotu, samozřejmě pokud někdo chce sbírat podpisy přímo na kytaru, tak bych volil asi zadní část těla, je to decentní a nezasahuje to do vzhledu kytary samotné. Samozřejmě by se to asi rychleji smazávalo, takže nějaká průhledná fólie to jistí, o to líp, že je to vzadu a nemusíš se tolik starat o to jak to vypadá.
Cort Earth 70
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
bych to neřešil, pokud seš punkáč, zebereš liháč a zalakuješ to lakem na nehty od mamky nebo od tvojí mladé 
trochu fail... už fungujou dvacet let a Hájíčka asi hned tak něco nezastavíAtkins píše: ... za pět let po nějakých "kruciksicht" nikdo ani nehlesne...
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo to míněno konkrétně a nic to nemění na faktu, že nechávat si podepisovat nástroj je po mém soudu poněkud slaboduché. Nebo už je hraní na kytaru také sport?
Nezačnou naši mladí kytaristé místo hraní sbírat kartičky s kytarovými celebritami? 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
jsem to asi měl napsat malinko jinak, eště jsem na půl spalAtkins píše:Nebylo to míněno konkrétně a nic to nemění na faktu, že nechávat si podepisovat nástroj je po mém soudu poněkud slaboduché. Nebo už je hraní na kytaru také sport?Nezačnou naši mladí kytaristé místo hraní sbírat kartičky s kytarovými celebritami?
RedDragon: jestli to chceš mít fakt na sichr, tak stáhnout kytaru na dřevo, nechat podepsat a přelakovat bezbarvym lakem. jinak ten lakovej fix co znmiňuje jastud je fajn nápad. pokud bych se chctěl sychrovat tak zdrsnit místo pro podpis šmirglem.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pepe.killer píše:Podle mě podpis na kytaře rohzhodně kýč neni, pokud je udělanej rozumně a na rozumný místo.

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No za tyhle podpisy bych se teda nestyděl
Ronnie Wood, Pete Townshend, Eric Clapton z těch který jsem schopnej přečíst... Jen je otázka jestli jsou to originály...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
Ale ta černá hlava to podle mě šíleně kazí..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
-
woro90-1
Já bych na to asi nehrál, tohle by mi spíš viselo v hospodě nebo v obýváku na zdi. Snad když hraju tak se neodkazuju na někoho, komu kradu nápady, ne?jastud píše:No za tyhle podpisy bych se teda nestydělRonnie Wood, Pete Townshend, Eric Clapton z těch který jsem schopnej přečíst... Jen je otázka jestli jsou to originály...
cox: Ta hlava je v barvě javoru
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jsou to originály... Taky byla v aukci prodána za 2 800 000 dolarů.jastud píše:No za tyhle podpisy bych se teda nestydělRonnie Wood, Pete Townshend, Eric Clapton z těch který jsem schopnej přečíst... Jen je otázka jestli jsou to originály...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008