Laney tf100 - signál klesá
Pravidla fóra
Laney tf100 - signál klesá
Potřeboval bych radu, hraju na Laney TF100, mám ho asi pul roku a největší spokojenost, zvuk sem si zamiloval, bohužel posledních pár dní mi při hraní kombo ztiší zvuk na minimum a přestane hrát, po chvilce třeba naskočí, ale je to fakt nepříjemnej pocit, když hrajete a zničeho nic ticho:( - tohle nepřeju nikomu. Když se kombo zeslabí a nehraje a pak ho vyhulim třeba na 3/4 vykonu tak to lupne a hraje zase oka, ale nevydrží to víc jak 5 minut. Děje se mi to u obou kanalů. Nemáte ponětí co by s tím mohlo být? Případně kde bych sehnal nějaké náhradní díly? Děkuju za každou odpověd
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laney tf100 - signál klesá
Nějaká teplotní pojistka?
Každopádně bych řekl že to bude něco v koncáku... Ale těžko radit co s tim udělat takhle na dálku
Každopádně bych řekl že to bude něco v koncáku... Ale těžko radit co s tim udělat takhle na dálku
-
Bohy Iommy
Tak přesně to samí začal včera dělat i mě
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to tu kdysi psal: to samé se kdysi před lety přihodilo kamarádovi, tak jsem nad tím bádal. Uvnitř, na desce je pojistka, je to divné, ale vypadala na první pohled zdravě. Po výměně za jinou začal zesilovač normálně fungovat.