SynysterGate$ píše:No teď jsem si projížděl kytary.cz a audiotek, a rozdíl je ještě v tom, že XT má mín simulací krabiček, přesně o 30. Tak nevím no. Radši bych ten Live, protože bych chtěl zkusit ten pedál (vím že to nebude nic moc) a celkově to ovládání. Na druhou stranu ten XT se dá sehnat pod 3 tisíce, na doma by to bylo praktičtější, ale zase bych chudší o těch několik simulací. Narazil jsem i na POD XT PRO, to je verze do racku, ale to bych potřeboval rack

a nějaký footpad. Ale je na ebayi za cenu 5600Kč, s daní a clem tak 7 tisíc.
edit: tak to není POD XT PRO, ale POD PRO do racku..
hm no ten základ je stejnej, on navíc každý kus, může mít trošku jiné efekty z důvodu dokoupených balíčků, moje PODxt má taky nestandardní počet efektů, to záleží na předchozím majiteli. Ale máš pravdu, zapoměl jsem že u XT live je ještě navíc několik (to víš je to už několikátá série za dobu co si brnkám, hlava děravá) efektů přímo od Line6, kdy to nejsou simulace známých efektů, ale jejich efekty ve směs dost psycho

) viz list efektů s označením Line6 (
http://www.audiotek.cz/product-14605-line6-pod-xt-live ), ale jestli je potřebuješ si musíš rozhodnout sám
Jinak ty rackové verze jsou už trošku jinde no. rack k tomu nepotřebuješ, mám doma multak do racku na stole

nebo si nějakej vyrobíš..nicmene midi kontroler ala FCB1010 je k tomu potřeba (pokud chceš přepínat nohama) nebo si to zautomatizuješ midi stopou v PC (k nahrávání ideální)
edit: ale osobně bych bral XT Live jestli na to jsou prachy, ani ne tak kvůli těm pár efektům navíc, jako pro to že prostě to má expression a můžeš pracovat nohama a nastůl, nebo pod stůl to dáš taky v klidu