Změna padů

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
PetrB

Změna padů

Příspěvek od PetrB »

Ahoj,
rád bych požádal o radu. Vizuelně jsem se "zamiloval" do Roland HD-1, hlavně díky kompaktnímu stojanu (stejný systém sám používám), ale skutečnost mě velmi zklamala. Nejenom velmi nezvyklá a "pomalá" šlapka kopáku, před kterou jsem byl předem varován, ale i zvukově. Můj starý modul Dynacord je proti tomu zlatý. Proto jsem se rozhodl svoji situaci řešit pouze změnou stávajících padů. Že to bude zvukově fungovat nepochybuji, ale jde mi o uchycení padů na stojan. Používám Téčko jako pro akustické tomy s průměrem trubky 22 mm, na kterou jsou pady nasunuty (mám staré šestiboké Simmons).
Existující nějaké nové pady s podobným uchycením na trubku? Větší otvor by šel řešit vložkou
Díky za radu.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Re: Změna padů

Příspěvek od Monikad »

Bojím seže tenhle způsob už asi dneska nebude v módě. rtivá většina el. padů a velká část akustických bicích, už jede spíše na uchycení přez "trny".
Myslím ale, že je ten nejmenší problém zaměnit ten tvůj "téčkový" tomholder zaměnit za nějaký jiný s trny. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
pehve

Re: Změna padů

Příspěvek od pehve »

Monika má pravdu, buďto budeš muset použít nějaký redukce nebo lépe držáky vyměnit.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“