Software pro začátečníky
Pravidla fóra
Software pro začátečníky
Ahoj, mám klávesy Yamaha a USB převodník a hledám vhodný software pro nahrávání do počítače a následnou úpravu (více stop, přidání nějakých jednoduchých efektů atd). Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký jednoduchý program vhodný pro začátečníky, nejlépe v češtině. Nebo program, který má nějaký český popis nebo manuál jak se s ním pracuje.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Software pro začátečníky
Reaper
Ale rád bych se zeptal, proč v češtině? Nechodíš do školy? Nebo jsi chodil do školy před čtvrt stoletím, kdy se učila jenom ruština?
Ale rád bych se zeptal, proč v češtině? Nechodíš do školy? Nebo jsi chodil do školy před čtvrt stoletím, kdy se učila jenom ruština?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins: u nás sa učila min. angličtina aj nemčina už aj pred štvrť storočím.
Len ja mám taký pocit, že dnes je to s vedomosťami žiakov a študentov oveľa horšie ako v minulosti. A hlavne sú niektorí neskutočne lenivý čo len pohnúť prstom - aby si sami vyhľadali nejaké informácie ,alebo si trošku viac namáhali mozgové závity.
Ale k téme,tiež odporúčam Reaper.
Len ja mám taký pocit, že dnes je to s vedomosťami žiakov a študentov oveľa horšie ako v minulosti. A hlavne sú niektorí neskutočne lenivý čo len pohnúť prstom - aby si sami vyhľadali nejaké informácie ,alebo si trošku viac namáhali mozgové závity.
Ale k téme,tiež odporúčam Reaper.
Anglicky umim. Ale když člověk vidí nějaký program poprvý v životě je ta čeština lepší. Nebo alespoň nějaký český základní návod. Já totiž vůbec nemám tucha jak se v těhle programech pracuje. Dík za rady 
cestina neni lepsi. preklad do vetsiny terminu v takovych specializovanych programech zanasi jen nepresnosti a nejasnosti. navod, ano, ten se asi cesky cist da. ovsem za predpokladu, ze bude ctit zabehnute nazvoslovi.