Je to basové kombo, chceš ho snad pro kytaru? GK, pokud vím, už kytarové aparáty nedělá, ale i když jeho tranzistorová komba z 80. let byla dost populární a prý jsou slyšet třeba i na deskách, třeba Rush.
Jak říkal Bob Gallien: vždycky dostanu nápad vyrábět jako kytarista kytarový zesilovače, ale vždycky na tom děsně prodělám a zase se vrátím k basovým, abych tu díru zalepil...
Na starý slavný 250ML jsem hrával, příjemný, malinký lehký 2x50W combo se dvěma 8 palcovými repro na zkoušení, pro větší hraní se to dá zapíchnout do dvou velkých beden... Poprvé jsem na to viděl hrát kytaristu u Johna Mayalla live v roce 1986, doma na cvičení to míval i Gilmour a další. Hrálo to příjemně, ale přeci jenom je to tranzistorách se stereo chorusem a reverbem. Na cvičení a mobilní hraní pohoda, na lampu to samozřejmě nedosáhne.
Je jasný, že jsem odbočil z tématu, to combo je basový, tak jsem jen chtěl něco dopsat ke kytarovým GK, na E-bay se občas objevujou, ale je to taková rockmanovská éra... V současný době už holt GK jen pro basáky... (bohužel)
GK250ML bylo super kombo, nedavno udelali nejakou modernejsi edici ale tu neznam. Hraval na to treba kytarista z Rush, ve sve dobe pry i Iron Maiden, na koncerte to nejakou dobu pouzival Chuck Schuldiner z death (mikrokombo pry bylo nazvucene a schovane za hromadou nezapojenych marshallu ). Byl to takovy osmdesatkovy zvuk, melo to zabudovany suprovy chorus a delay ktere mely co si pamatuju fixni nastaveni, ale pritom byly dobre pouzitelne je to osmdesatkovy zvuk, ale takovy ten "hodny" - zadna pila. asi muj nejoblibenejsi tranzistorovy aparat.
Asi to nebudu přesouvat, když tu je pár postů i GK kytarových aparátech. Takže autorovi doporučuju prohledat patřičnou basáckou sekci a případně si thread založit tam, pokud tam již takový neexistuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."