Kabel

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Toman

Kabel

Příspěvek od Toman »

Ahoj potřebuju tady http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... figurator/ sestavit kabel pro strata a kombo roland cube.. Zvolte prosím co nejlepší kombinaci jacků a kabelu, já se v tomhle absolutně neorientuju. Bude ta kombinace kvalitnější než tento hotový kabel http://www.music-city.cz/planet-waves-m ... -2078.html ? Byl bych rád za oba jacky rovné. Děkuji
Velda
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabel

Příspěvek od Velda »

Ten výběr je stejně omezenej tím, že maj jen jeden druh kabelu - DGS 1, ten druhej typ nemaj skladem. Jacky připadaj v úvahu 3 - NP2X, NP2X BAG a NP2C SILENT, ostatní jsou buď stereo, nebo malý.
Osobně bych si odněkud objednal konektory a kabel - metráž (nějakej lepší, než tady nabízí - PW, Pro Co, Proel...) a poprosil bych někoho, ať to spájí, pokud to sám nezmákneš, bylo by mi líto jim nechat tu 100.
Budeš mít za podobný nebo i menší prachy lepší kabel, než z tý stavebnice... A asi bych si vzal delší než 3m, na doma to ještě jde, ale v kapele tě to může limitovat...
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Toman

Příspěvek od Toman »

No to je právě to.. Neznám nikoho kdo by to uměl dát dohromady. Ten kabel co je tam nabízenej je špatnej ? Já kdybych to tam poskládal tak bych dal jack NP2C-AU-Silent ten kabel DGS-1 a na druhou stranu ten samý jack jak na první straně. Jestli to bude kvalitnější jak zvukově tak imechanicky než ten PW tak bych do toho šel. Když to bude dobře odvedená práce tak není důvod tý stovky litovat. :) díky
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

Toman píše:No to je právě to.. Neznám nikoho kdo by to uměl dát dohromady. Ten kabel co je tam nabízenej je špatnej ? Já kdybych to tam poskládal tak bych dal jack NP2C-AU-Silent ten kabel DGS-1 a na druhou stranu ten samý jack jak na první straně. Jestli to bude kvalitnější jak zvukově tak imechanicky než ten PW tak bych do toho šel. Když to bude dobře odvedená práce tak není důvod tý stovky litovat. :) díky
já by sem se na ten NP2C-AU-Silent vybodnul ne že by to byl šmejd ale kuli tomu že snim někde práskneš vo zem a máš po jacku a 200 v pytli .Uvnitř je jazýčkovej kontakt ve skleněný baňce . Dej tam ten NP2X popřípadě NP2RX pokud máš LP nebo nějakou jinou kytaru kde se jack strká z boku. Ty NP2 jacky sou vo polovičku levnější než ten NP2C-AU-Silent .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“