zapojení přepínače na SC SC SC

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
bucenec

zapojení přepínače na SC SC SC

Příspěvek od bucenec »

zdravím
vůbec si nevím rady jak zapojit tendle přepínač:
http://uloz.to/8027941/24022011157-jpg

a teĎ čísla:
1 - je middle SC
2 - je bridge SC
3 - výstup na volume potenciometr
4 - není zapojen
5 - není zapojen
6 - je nějaký "jumper to terminal H7 (vůbec neví o co jde)
7 - hot lead to neck pickup and junper to HG (takže vlastně neck SC)

no tak to je jasne neck připájet na 7, middle na 1, bridge na 2, a na trojka jde vlastně na volume poťák a potom už do zdiřky jacka
ale chcu se zeptat, jak se řeší tonové clony?
místo bridge SC mám miniHB ale to můžeme považovat za SC protože je propojený a lezou zněho jenom dva dráty signál a zem, může se tedy považovat že je to jako SC
ale jak mám zapojit ty podělané clony kutil jsem nad tím uplně dlouho a nemůžu na to přijít
předem díky za odpověď :)
woro90-1

Re: zapojení přepínače na SC SC SC

Příspěvek od woro90-1 »

Kdyby byl aspoň trochu normální, zusil bych dát packu na volume, jedničku na kobylkáč, dvojku nezapojenou, trojku na prostřední snímač, čtyřku na tónovku prostředního snímače, pětku na krkáč, šestku na packu a sedmičku na clonu krkáče. Ale takhle to tady asi fungovat nebude. Kde jsi toho exota sehnal? :roll: To je z Peavey Raptora s jednou clonou? Malý tip: Hádal bych že HG není HG ale H6, a H nebude H, ale #. Prostě propojíš šestku a sedmičku, a pokud to má jen jednu tónovku, zařadíš ji až za volume.
bucenec

Re: zapojení přepínače na SC SC SC

Příspěvek od bucenec »

woro90-1 píše:Kdyby byl aspoň trochu normální, zusil bych dát packu na volume, jedničku na kobylkáč, dvojku nezapojenou, trojku na prostřední snímač, čtyřku na tónovku prostředního snímače, pětku na krkáč, šestku na packu a sedmičku na clonu krkáče. Ale takhle to tady asi fungovat nebude. Kde jsi toho exota sehnal? :roll: To je z Peavey Raptora s jednou clonou? Malý tip: Hádal bych že HG není HG ale H6, a H nebude H, ale #. Prostě propojíš šestku a sedmičku, a pokud to má jen jednu tónovku, zařadíš ji až za volume.
chcu to normalně na standartní zapojení do stratocastera
není to přepínač od fenderu ale nějaký podělaný němec
a v návou mám pro zapojeniSC SC SC
1 hot lead of middle pickup
2 hot lead of bridge pickup
3 ouputto volume control
4 no connection
5 no connection
6jumper to termianl H7
7 hot lead to neck pickup and jumper to HG

fakt sem ztoho chuj, nevím jak na to
Odpovědět