rekonstrukce Jolany D-bass
Pravidla fóra
rekonstrukce Jolany D-bass
ahoj mám doma tuhle sice krásnou ale v blbym stavu baskytaru. nejvíc pošahanej je vtup na jacka. to je zvláštní když tak toho jacka vrazim vůbec to nehraje a navíc skoro nejde vyndat. musí se to rvát silou a z toho vážně němám dobrej pocit. pak sem uvažoval jestli i vyměnit snímače protože tyhle jsou uplně původní a vypadaj jak kurka o chleba. ale zvuk neni nějakej katastrofickej. jde i cenu jsem dost finančně omezenej:/ potřeboval bych poradit nějaký dobrý relativně levný snímače
špinavě a tvrdě
www.bandzone.cz/oldfolkshouse
Re: rekonstrukce Jolany D-bass
ehm, neprodal bys jí? 
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
ne:D kupoval sem ji ale za takovou cenu za kterou bych ji nikdy neprodal:D ale ne je skvělá to bych neudělal
špinavě a tvrdě
-
woro90-1
Jack by tam měl být úplně obyčejný, za ten náhradu seženeš bez problémů. Snímače vyfoť, myslím, že by šly nějak ošetřit, aby se nerozpadly. A pokud bys mermomocí musel mít nové snmače a nevěděl co s původními, znáš Worovo smetiště 
Jakýkoli levné snímače hrajou líp než ty původní. Jack byl ten klasický Delicia.
myslim že tam zatim nechám původní snímče a vyměním je ten jack:)
špinavě a tvrdě
tak už je v sevisu frajeři tam si ze mě dělali srandu jak na to můžuhrát a natož v kapele:D tak sand to daj dohromady
špinavě a tvrdě