Nejlevnější baskytary

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Cirdan

Nejlevnější baskytary

Příspěvek od Cirdan »

Hezký večer,
kde je možno koupít levnou/kvalitní baskytaru?
Co říkáte na thomann.de?
Jaký máte názor na tuto baskytaru/značku? http://www.thomann.de/cz/bc_rich_warloc ... 4d062648a3
Díky moc :)
Durin

Re: Nejlevnější baskytary

Příspěvek od Durin »

Levnou a kvalitní baskytaru koupíš jednoznačně na bazaru.
Třeba http://www.hudebnibazar.cz/
B.C. Rich dělá výtečné kytary. S baskytarama zkušenosti nemám, ale osobně bych se do basy za 4ku trošku bál. Co já vím, může být dobrá. Hrát s tím chceš předpokládám metal, když volíš značku B.C. Rich.
paby

Příspěvek od paby »

určo bazar.. a nebo pokud bys chtěl novou, tak se vyhni staggům.. ale co jsem pozoroval Bach dělá taky v poměru cena/kvalita docela dobrý basy a kytary. to samí Fokus. ale nebude to nic moc. ale doporučuju bazar. za tuhle částku se tam najde nějakej "lepší kousek" :wink:
Durin

Příspěvek od Durin »

paby píše:určo bazar.. a nebo pokud bys chtěl novou, tak se vyhni staggům.. ale co jsem pozoroval Bach dělá taky v poměru cena/kvalita docela dobrý basy a kytary. to samí Fokus. ale nebude to nic moc. ale doporučuju bazar. za tuhle částku se tam najde nějakej "lepší kousek" :wink:
IMHO chujovina! "Vyhni se Staggům" mi přijde docela nemístná poznámka. Když bude člověk do 4 tisíc kupovat basu novou, tak jí nebude vybírat podle značky, ale podle toho, jak se který kus povedl. Tyhle super low-endy maj na hlavě značku jen tak z principu. Všechno se to ale beztak vyrábí ze stejnýho materiálu, ve stejný továrně a dělaj to stejný lidi. Akorát jednou to udělaj do tvaru tohohle a na hlavu napíšou Stagg, jednou do tvaru tohohle a napíšou tam Tenson a jednou zas do jinýho a napíšou Dimavery :D Je to uplně fuk, co pořídíš za značku. Jediný, co rozhoduje je štěstí na kus :wink:
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“