Rozhodli jsme se naučit High Hopes. Problém mám ale se solem. Co tam hrát, tím se nějak prokousávám. Ale problém na co a jak to hrát. Když hraju na elektriku bez slidu, tak to nezní prostě tak hezky, jak bych chtěl. Když si vezmu slide, tak nemám šanci to zahrát. Když si kytaru položím na kolena, tak se to hraje neskutečně špatně, nemůžu skoro vůbec tlačit na struny a vydává to divné zvuky. Pak jsem to zkoušel hrát na elektroakustiku, to bylo lepší, má větší dohmat, tlustší struny a zní asi zatím nejlépe co jsem byl schopný vykouzlit.
Ale otázka je, jestli si nepořídit něco takového:
http://kytary.cz/recording-king-rg-31-n ... /HN113591/ Nebylo by to kvůli jedné písničce, docela mě steel kytary fascinují a mít to, tak si s tím pohraji pořádně. Ale nechce se mi (aspoň do první) vrážet moc peněz, protože jsem na tom finančně dost mizerně. Na bazaru nic není (nemáte představu jak často se tam taková věc octne pod 3000 Asi moc ne, co?

) Taky se bojím, aby mi to neznělo falešně, ať už to budu hrát na cokoli se slidem, ale to se snad dá nacvičit.
Nějaké rady? Nebo někdo kdo to hraje také, jak to prosím hrajete? Díky.