FENDER '70s Jazz Bass

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Lisak281

FENDER '70s Jazz Bass

Příspěvek od Lisak281 »

Zdravím všechny !! mám prosbu nemužu se rozhodnout mezi dvema basama FENDER Standard Jazz Bass sunburst a FENDER '70s Jazz Bass (oboje Mexiko) máte nějaké zkušenosti prosím ? a nebo jestli někdo máte tu 70s byla by moznost si to vyzkouset ? protoze je to na skladu v Asii a mám strach kupovat něco co nezkusím v ruce jistě mi rozumíte ! děkuju všem moc za rady !
paby

Re: FENDER '70s Jazz Bass

Příspěvek od paby »

a co zkusit si jí nezávazně objednat a ozkoušet? a můj názor je že se to moc lišit od standardu nebude.. (dřevem, zpracováním atd.) ale co jsem poslouchal, může hrát o malinko jinak..
Lisak281

Příspěvek od Lisak281 »

jasné jenže když si jí u nějaké firmy objednám tak jí musím přece koupit ne ?
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Lisak281 píše:jasné jenže když si jí u nějaké firmy objednám tak jí musím přece koupit ne ?
U větších firem to není pravidlem.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

Třeba u kytary.cz si ji prostě objednáš, oni Ti dají vědět až dorazí a pak jim klidně můžeš říct, že jí nechceš. Zkušenější poví víc
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
paby

Příspěvek od paby »

taky jsem si to dřív myslel. ale naštěstí to tak není.. můžeš si dát nezávaznou objednávku (nějak se s nima domluvíš, telefonicky nebo přes net) a jakmile to přijde, budeš mít na tom nástroji tvojí jmenovku či něco podobného.. že ten nástroj je zatím neprodejný. tobě zavolají že už to mají na skladě popř. v prodejně a můžeš si to vyzkoušet. a potom jim oznámíš jestli bereš nebo ne :) alespoň takhle mi to bylo zděleno :D snad jsem něco nepopletl..
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Ano je to tak nebo když se jim potom vůbec neozveš, tak nějak po 5-6ti dnech tu ceduli sundají a dají ji normálně na obchod :wink:
Na tyhle záležitosti je tu ale jinej topic :twisted: 8)
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Tomas.Tajfun
last.fm: tarzancz
Bandzone: bandzone.cz/tajfun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Tajfun »

ano, tak jsem to myslel, že vyjádřil jsem se však vícesmyslně... samozřejmě
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“