Levná zvukovka do PC s Win7
Pravidla fóra
Levná zvukovka do PC s Win7
Mám PC kde nejde integrovaná a když tam dám levnou CMI8738 tak hrozně špatně nahrává ale pod Windows XP nahrává dobře myslíte že to dělaj všechny CMI8738? ta moje je od firmy Genius konkrétně Genius SoundMaker
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Levná zvukovka do PC s Win7
1. Nestačí ti jeden thread?
2. co to je špatně nahrává
3. máš systém a nahrávací software legální?
4. stáhnul jsi pro ni ovladače aktuální
5. proč chceš nahrávat přes CMI?
6. v jiných threadech si psal, že máš spousty dražšíh zvukovek?
2. co to je špatně nahrává
3. máš systém a nahrávací software legální?
4. stáhnul jsi pro ni ovladače aktuální
5. proč chceš nahrávat přes CMI?
6. v jiných threadech si psal, že máš spousty dražšíh zvukovek?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
mně pod sedmama žádná z nich nenahrává dobře ale myslím si že je to opravdu tím procesorem protože deska nová a dobrá žádnej mATX žádnej office grafika pořádná geforce zvládá i nejnovější hry zvukovky drahé maudio creative atd a prostě když se na obrazovce hejbou určité prvky jako ty blikátka v reaperu či v morphvox tak to v tom dělá různý pazvuky a kámošovi co má celeron do lga socketu to jede dobře tak už si fakt začínám myslet že ten procák je chycenej už proto že nejde spustit tomb raider underworld a plno dalších her uvidím až si našetřím na novej procák a dám ho tam to by vysvětlovalo proč to dělá jenom pod sedmama jsou prostě náročnější než XP a .NET 3 se pod XPéčkem instaloval 10 minut a dříve jen 2 minuty tak připadají dvě poslední věci procesor a harddisk všechno ostatní je čerstvě nové
Zde je klasifikace zvukovek do podrobna
Upozornění Některé zvukovky X-FI jsou totéž co Audigy SE nebo 5.1 Bulk jen mají rozhraní PCI-E ale v podstatě je to integrovaný čip AC97 tudíž převodník AudioDigital neboli karta která má dva analogové vstupy 5 analogových výstupů a jeden výstup SPDIF a pokud chcete nahrávat co slyšíte z repráků musíte propojit vstup s výstupem což vám zvukovku zniči neboď Line-In je zároveň MicIn na kterém je napájení elektretu a pokud nahráváte z kazeťáků či gramofonů může vám napájení vaše přístroje zničit. kdyby se realtek AC97 prodávala na kartě není ani Creative potřeba stejně jsem ho koupil protože jsem si integrovanou spálil a navíc nepodporuje WDM Kernel Streaming. Tudíž zvuková karta je pro současné karty chybný název. Zvuková karta je totiž karta, která má WaveTable obsahující zvuky pro General MIDI jako je Adlib Roland MPU-401 nebo SoundBlaster Awe64. To co teď znáte je jen AD DA převodník a pokud má nějakou Syntézu s nízkou latencí jeto stejně jen něco softwarového. To samé jako MS GS wavetable s velkou latencí kterou zavinil bil gates a nechtěl to přiznat. OS X má přece také GS Wavetable akorád místo MS je tam Apple.
Ještě bych dodal že ty drahé aplikace+drahé zvukovky není to co to bývalo znám tisíce drahých softwarů kde jsou pluginy pitch a tempo a ani jeden s audio stopou nepracuje dobře zvuk se po změně výšky či tempa klepe stejně jako v gnu audacity až na to že audacity má od verze 3 o jeden efekt navíc který to zvládá dobře. Co se týče Cubase okleštěná verze stojí tři klacky a plná verze 15000 ta okleštěná má jen základní efekty což bych dodal že Reaper 3.75 má spoustu efektů jak Cockos tak i JS a mezi těma JS je i overdrive pro elektrickou kytaru a v těch Cockos je změna výšky wave a ta valí bezva. jen tam chybí dxi/vsti syntíky ale tam chodí toho mnoho například Virtual Sound Canvas. Kdo nemá internet si ale MIDI v reaperu moc neužije, ačkoliv Reaper+CMI8738 chodí s nulovou latencí a není potřeba ani ASIO stačí KS ale s Realtekem je to horší což napraví ASIO4ALL. Ale ke drahým zvukovkám Koupil jsem si m-audio AudioPhile a musel jsem stejně na internet neboď mi nedodali ovladač pro Vistu a 7. Kdo nemá internet je mu zvukovka k ničemu. Navíc zvukovka nemá wavetable tudíž zase kdo s i z internetu nemůže stáhnout DXi nebo VSTi či nesežene Cakewalk Sonar 4-8 může se jít klouzat. Na creative X-Fi také zlobí nahrávání pod Win7 a nelze nahrávát co slyším z repráků tudíž ani MIDI nelze převést na MP3 atd. Navíc ASIO na X-Fi Titanium zlobilo a to už si stěžovalo asi 10 lidí co jsem si procházel poradny a chaty či fóra. Navíc pokud použiju ASIO od Creative tak X-Fina potom ve Windows přes WDM nahrává hnusně. Kromě toho ještě CMIčka měly ovladače pro Windows 98 tam byl i syntík i ASIO, ale od WDM verze ovladače už ne. Důvodem byl ten že Creative se zlobily že CMI8738 má to samé co SB 128 nebo SB Live a stojí jen 350 korun. Ale vemte to takhle zvukovkou m-audio audiophile 2496 či jak se to jmenuje jsem byl sklamán neboď to co vlastně má je jen Audio in audio out midi in midi out spdif a ASIO a to je všechno nemá ani wavetable a funguje dobře jen tehdy pokud si koupím výkoný procesor jinak nemůže nahrávat a co má CMI8738? Také audio in ale má dva Line in a Mic in pak má 5 kanálů midi in a out má taky jen vyžaduje speciální kabel a ASIO podporuje ASIO4ALL a to dost dobře a ovladač na 7 a Vistu není potřeba jde to i s tím co je pro Win XP. Nutno uznat že M-Audio nešumí a ne zkresluje. Ale když jsem si pak koupil dražší CMI8738 od Terratecu nebo od Sweex tak byla kvalita taky výborná lepší než integrovaná. To samé ten SB X-Fi je lepší kupovat od 3500 korun nahorů ty levnější na tvorbu hudby nejsou a nemají ani syntík ani midi a nemumí nahrávat z internetovích rádií a z midi souborů což já potřebuju neboď když si koupím na i-legalně.cz písničku nemůžu jí nikde přehrát jen na pc kde jsem jí koupil a jen dokud mi nespadne Windows tudíž jí musím přehrát pomocí loopbacku jinam. Jinak nenechme se nachytat viděl jsem zvukovku za 200 kaček a taky zvukovku za litra. Oboje však byly CMI8738 akorád ta za litra měla do ovladače integrovaný ovladač ASIO a měla optické SPDIFy. A co se týče ASUS Xonar DS má ASIO ale to funguje jen s programem Sonar 4-8 tudíž stejně musím použít ASIO4ALL. Co se týče dodaného softwaru k M-Audio. ProTools M-Powered nefunguje ani pod XP ani pod 7 ani s nejnovějším ovladačem Ableton Live jsem spustil a zaregistroval opět jsem ale potřeboval internet a tvořit hudbu jsem nakonec nemohl neboď zvuky nástrojů nehrají prý musím připlatit. Bohužel jiné než od společnosti Ableton nelze použít. Nakonec jsem tedy stáhl od Cakewalku SFZ++ VSTi nepoužívejte DXi nebo nespustíte One Man Band pokud bude mít tuto syntézu vybranou. SFZ je to zdarma. Pak SoundFont s GM také zdarma. Pak jsem si šel koupit levný Reaper a levný Sonar. Sonar neumí transponovat tóninu ale jinak umí co okleštěná verze Cubase která je o dva klacky dražší. Reaper na midi moc príma není, ale na audio je božskej.
Upozornění Některé zvukovky X-FI jsou totéž co Audigy SE nebo 5.1 Bulk jen mají rozhraní PCI-E ale v podstatě je to integrovaný čip AC97 tudíž převodník AudioDigital neboli karta která má dva analogové vstupy 5 analogových výstupů a jeden výstup SPDIF a pokud chcete nahrávat co slyšíte z repráků musíte propojit vstup s výstupem což vám zvukovku zniči neboď Line-In je zároveň MicIn na kterém je napájení elektretu a pokud nahráváte z kazeťáků či gramofonů může vám napájení vaše přístroje zničit. kdyby se realtek AC97 prodávala na kartě není ani Creative potřeba stejně jsem ho koupil protože jsem si integrovanou spálil a navíc nepodporuje WDM Kernel Streaming. Tudíž zvuková karta je pro současné karty chybný název. Zvuková karta je totiž karta, která má WaveTable obsahující zvuky pro General MIDI jako je Adlib Roland MPU-401 nebo SoundBlaster Awe64. To co teď znáte je jen AD DA převodník a pokud má nějakou Syntézu s nízkou latencí jeto stejně jen něco softwarového. To samé jako MS GS wavetable s velkou latencí kterou zavinil bil gates a nechtěl to přiznat. OS X má přece také GS Wavetable akorád místo MS je tam Apple.
Ještě bych dodal že ty drahé aplikace+drahé zvukovky není to co to bývalo znám tisíce drahých softwarů kde jsou pluginy pitch a tempo a ani jeden s audio stopou nepracuje dobře zvuk se po změně výšky či tempa klepe stejně jako v gnu audacity až na to že audacity má od verze 3 o jeden efekt navíc který to zvládá dobře. Co se týče Cubase okleštěná verze stojí tři klacky a plná verze 15000 ta okleštěná má jen základní efekty což bych dodal že Reaper 3.75 má spoustu efektů jak Cockos tak i JS a mezi těma JS je i overdrive pro elektrickou kytaru a v těch Cockos je změna výšky wave a ta valí bezva. jen tam chybí dxi/vsti syntíky ale tam chodí toho mnoho například Virtual Sound Canvas. Kdo nemá internet si ale MIDI v reaperu moc neužije, ačkoliv Reaper+CMI8738 chodí s nulovou latencí a není potřeba ani ASIO stačí KS ale s Realtekem je to horší což napraví ASIO4ALL. Ale ke drahým zvukovkám Koupil jsem si m-audio AudioPhile a musel jsem stejně na internet neboď mi nedodali ovladač pro Vistu a 7. Kdo nemá internet je mu zvukovka k ničemu. Navíc zvukovka nemá wavetable tudíž zase kdo s i z internetu nemůže stáhnout DXi nebo VSTi či nesežene Cakewalk Sonar 4-8 může se jít klouzat. Na creative X-Fi také zlobí nahrávání pod Win7 a nelze nahrávát co slyším z repráků tudíž ani MIDI nelze převést na MP3 atd. Navíc ASIO na X-Fi Titanium zlobilo a to už si stěžovalo asi 10 lidí co jsem si procházel poradny a chaty či fóra. Navíc pokud použiju ASIO od Creative tak X-Fina potom ve Windows přes WDM nahrává hnusně. Kromě toho ještě CMIčka měly ovladače pro Windows 98 tam byl i syntík i ASIO, ale od WDM verze ovladače už ne. Důvodem byl ten že Creative se zlobily že CMI8738 má to samé co SB 128 nebo SB Live a stojí jen 350 korun. Ale vemte to takhle zvukovkou m-audio audiophile 2496 či jak se to jmenuje jsem byl sklamán neboď to co vlastně má je jen Audio in audio out midi in midi out spdif a ASIO a to je všechno nemá ani wavetable a funguje dobře jen tehdy pokud si koupím výkoný procesor jinak nemůže nahrávat a co má CMI8738? Také audio in ale má dva Line in a Mic in pak má 5 kanálů midi in a out má taky jen vyžaduje speciální kabel a ASIO podporuje ASIO4ALL a to dost dobře a ovladač na 7 a Vistu není potřeba jde to i s tím co je pro Win XP. Nutno uznat že M-Audio nešumí a ne zkresluje. Ale když jsem si pak koupil dražší CMI8738 od Terratecu nebo od Sweex tak byla kvalita taky výborná lepší než integrovaná. To samé ten SB X-Fi je lepší kupovat od 3500 korun nahorů ty levnější na tvorbu hudby nejsou a nemají ani syntík ani midi a nemumí nahrávat z internetovích rádií a z midi souborů což já potřebuju neboď když si koupím na i-legalně.cz písničku nemůžu jí nikde přehrát jen na pc kde jsem jí koupil a jen dokud mi nespadne Windows tudíž jí musím přehrát pomocí loopbacku jinam. Jinak nenechme se nachytat viděl jsem zvukovku za 200 kaček a taky zvukovku za litra. Oboje však byly CMI8738 akorád ta za litra měla do ovladače integrovaný ovladač ASIO a měla optické SPDIFy. A co se týče ASUS Xonar DS má ASIO ale to funguje jen s programem Sonar 4-8 tudíž stejně musím použít ASIO4ALL. Co se týče dodaného softwaru k M-Audio. ProTools M-Powered nefunguje ani pod XP ani pod 7 ani s nejnovějším ovladačem Ableton Live jsem spustil a zaregistroval opět jsem ale potřeboval internet a tvořit hudbu jsem nakonec nemohl neboď zvuky nástrojů nehrají prý musím připlatit. Bohužel jiné než od společnosti Ableton nelze použít. Nakonec jsem tedy stáhl od Cakewalku SFZ++ VSTi nepoužívejte DXi nebo nespustíte One Man Band pokud bude mít tuto syntézu vybranou. SFZ je to zdarma. Pak SoundFont s GM také zdarma. Pak jsem si šel koupit levný Reaper a levný Sonar. Sonar neumí transponovat tóninu ale jinak umí co okleštěná verze Cubase která je o dva klacky dražší. Reaper na midi moc príma není, ale na audio je božskej.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jen tak decentně:
- nahrávání výstupu není zase až tak běžné a v dnešní době by si člověk měl přečíst nejdřív specifikace a manuál. Osobně tedy neberu jako mínus případné stěžování si, že to zvukovka neumí (stejná situace platí pro multiclient ovladač apod.). Kdo si nezjistí informace, tak má holt smolíka
- doporučil bych si udělat pořádek v terminologii (když už to na interpunkci není znát - nicméně několik teček na konci věty se zde už vyskytuje, takže pokrok znatelný!). ASIO není WDM! Věta "...pokud použiju ASIO od Creative tak X-Fina potom ve Windows přes WDM nahrává hnusně..." je holý nesmysl; buď se pracuje s ASIO ovladačem nebo s WDM (nebo s jiným).
- ASIO4ALL není ASIO, ale de-facto WDM, pokud mě paměť neklame; je to pouze zobecnělá nadstavba WDM ovladačů použitelná napříč zvukovkami.
- důrazně varuji před používáním spojení "nulová latence"! Nulová latence neexistuje a pokud ano, je zcela jedno, jaký ovladač je v počítači použit (počítač do toho v tom případě totiž vůbec nevstupuje). Nulovou latenci (čili použití pro monitoring a RT efektování) počítač prostě ještě nějaký ten pátek rozhodně nezvládne
- absence wavetable na zvukovce opět není žádné mínus; již od nějaké doby existuje virtuální syntéza přímo ve Win (MS Wavetable Synth). Nebavme se o kvalitě, ale o tom, že pokud tímhle stylem umí přehrávat MIDI i integrovaná zvukovka (bez wavetable), tak to umí i jakákoli jiná. Pokud si chce někdo ovšem hrát s vlastními vzorky a mít je v RAM zvukovky, tak opět pátrá v příslušném segmentu trhu a ex-post nekritizuje
Celé to na mě vyznívá jako brekot malého dítěte, které si neustále kupuje bez hlubšího předchozího zkoumání, vzdělávání se a konkretizací hračky a hodlá s nimi provádět "velké věci". Takto to opravdu nefunguje a nikdy fungovat nebude
Pokud jsou všechny zmiňované zvukovky fyzicky tvoje, tak (až na tu Audiophilku) tě upřímně lituju. Pokud ne, tak nechápu, proč ten tón celého příspěvku...
A na závěr: zvuková karta je zařízení, že umí pracovat se zvukem; jakým způsobem není definováno, takže část úvodního odstavce mi taktéž přijde mimo mísu.
Nejsou výjimkou i případy, kdy si zvukovka jako HW, případně i její ovladač (čili SW) nerozumí s platformou, byť by "papírově" měl. To se holt může stát, při tom rozptylu výrobců PC komponent - není to ale na paušalizování "dobrá/špatná" (viz poslední případ s RME a nově montovanou sestavou na eZone).
No - snad tohle žádného nováčka nijak neodradí; složitost struktury příspěvku honzíka je naštěstí dodatečná, tak se moc nebojím
soukromý názor.
P.
- nahrávání výstupu není zase až tak běžné a v dnešní době by si člověk měl přečíst nejdřív specifikace a manuál. Osobně tedy neberu jako mínus případné stěžování si, že to zvukovka neumí (stejná situace platí pro multiclient ovladač apod.). Kdo si nezjistí informace, tak má holt smolíka
- doporučil bych si udělat pořádek v terminologii (když už to na interpunkci není znát - nicméně několik teček na konci věty se zde už vyskytuje, takže pokrok znatelný!). ASIO není WDM! Věta "...pokud použiju ASIO od Creative tak X-Fina potom ve Windows přes WDM nahrává hnusně..." je holý nesmysl; buď se pracuje s ASIO ovladačem nebo s WDM (nebo s jiným).
- ASIO4ALL není ASIO, ale de-facto WDM, pokud mě paměť neklame; je to pouze zobecnělá nadstavba WDM ovladačů použitelná napříč zvukovkami.
- důrazně varuji před používáním spojení "nulová latence"! Nulová latence neexistuje a pokud ano, je zcela jedno, jaký ovladač je v počítači použit (počítač do toho v tom případě totiž vůbec nevstupuje). Nulovou latenci (čili použití pro monitoring a RT efektování) počítač prostě ještě nějaký ten pátek rozhodně nezvládne
- absence wavetable na zvukovce opět není žádné mínus; již od nějaké doby existuje virtuální syntéza přímo ve Win (MS Wavetable Synth). Nebavme se o kvalitě, ale o tom, že pokud tímhle stylem umí přehrávat MIDI i integrovaná zvukovka (bez wavetable), tak to umí i jakákoli jiná. Pokud si chce někdo ovšem hrát s vlastními vzorky a mít je v RAM zvukovky, tak opět pátrá v příslušném segmentu trhu a ex-post nekritizuje
Celé to na mě vyznívá jako brekot malého dítěte, které si neustále kupuje bez hlubšího předchozího zkoumání, vzdělávání se a konkretizací hračky a hodlá s nimi provádět "velké věci". Takto to opravdu nefunguje a nikdy fungovat nebude
A na závěr: zvuková karta je zařízení, že umí pracovat se zvukem; jakým způsobem není definováno, takže část úvodního odstavce mi taktéž přijde mimo mísu.
Nejsou výjimkou i případy, kdy si zvukovka jako HW, případně i její ovladač (čili SW) nerozumí s platformou, byť by "papírově" měl. To se holt může stát, při tom rozptylu výrobců PC komponent - není to ale na paušalizování "dobrá/špatná" (viz poslední případ s RME a nově montovanou sestavou na eZone).
No - snad tohle žádného nováčka nijak neodradí; složitost struktury příspěvku honzíka je naštěstí dodatečná, tak se moc nebojím
P.
Audiophilka je dobrá jinak zkusil jsem reklamaci a i když to bude v poho a zaplatím poštovné a balné tak vězte že už budu vědět kde je zakopán pes. Mainboard je fungl nový grafika taky jediné co je dva roky staré je HDD procesor a zdroj. Zdroj se dá proměřit ačkoliv je tam rovných 5 a rovných 12 voltů stejnosměných bez brumu, tudíž zdroj je patrně v pořádku. Hard disk nemá co dělat se zvukem, pak tedy připadá v úvahu co jsem si myslel od začátku že ten kdo mi stavěl to PC tam namontoval cosi co se v BIOSU ukazuje jako Intel Core Duo. Vzpomeňte na rok 1995 a Pentium od firmy Cyryx. Po spuštění hry se objevila hláška tato hra vyžaduje Pentium. Váš procesor 486DX2 100, ačkoliv to byl socket pro Pentium a procesor měl frekvenci 166 MHz. Myslím že když chce někdo ve výrobě někoho podrazit tak dokáže vyrobit procesor 80286 16bit který bude mít patici LGA775 a v dnešní době je to běžné, jako ty autíčka s názvem ťink ťank ťong, který vypadají stejně jako Chevrolet. Či Passat z číny. Jen ten odborník říkal že není možné aby byla chyba v procesoru neboď procesor buď jde nebo ne. Jaká to hloupost. Procesor jde ale Coprocesor může být spálený Cache také či může být spálené jedno jádro. Tak pokud tedy firma M-Audio uzná že zvukovka je v pohodě, pak ten procesor pokud je ještě v záruce myslím že ještě tři měsíce tam jsou mohu reklamovat. Dokonce si v zpomínám že tam kde mám slabý procesor se lupání ze zvukovky ozývá často. Na jiných poradnách si dokonce někdo stěžoval že mu při přehrávání zvuku ve Windows lupe zvukovka Lexicon ale pokud je to noťas za 5000 korun, který má 500 GB HDD 512 MB grafiku a 4 jádrový procesor není divu neboď kvalitní noťas s 320 GB hdd a dvoujádrem stojí 15000 korun. Podobně jako dříve ty hifi kazeťáky co zabraly celej stůl a vevnitř bylo dvojče od větnamců, kde mazal magnet a zesilovač 2x 1 wat a v těch gigantických bednách byly repráčky z tranďáku. Jen tak na oko hlavně že to bylo velikánský totéž je i dnešní procesor Core Duo nakonec i na Trabanta lze napsat Mercedes. Tím se tedy vysvětluje proč jenom já mám problémy s dražšíma zvukovkama jako M-Audio nebo X-Fi. Všechno jsem dal nové, ale procesor ne což je pravda. Jen je záhada že v XPéčkách všechny zvukovky chodí dobře play i rec a to i integrovaná.
ted jsem zjistil ze kupovat drahou zvukovku a dxi je kravina protože už se některý klávesy s USB MIDI dají koupit za 2800 korun přesně tolik co mě stála ta m-audio co špatně nahrává a Casio za 9000 už má slot na SD mikrofonní vstup a některé klávesy umí nahrávat i audio tracky tudíž se microsoft může jít s počítačema vycpat jenom já jsem ten vůl co investuje do PC protože je mi líto vyhodit Yamahu PSR 520, která před 17 lety stála 18000 korun jo to jsme ještě na to měli zlatej Havel na hradě, ale teď tak nám zvedli DPH a všechno že už si nic za 18 klacků nekoupím, ale každopádně bych měl teď do počítače kupovat jen to nejlevnější neboď ty klávesy je lepší volba mohu nahrávat jak automat tak ručně písničky přihrát sólo s elektrickou kytarou a pár zpěvových tracků a ještě před 6ti lety Casio uměly kuloví byly to nejhorší klávesy a stály dětské 2800 koru na profesionální 15000 korun. Takže počítač mi může políbit šos protože to je koupit kartu asio kompatibilní 2800 korun, procesor co to utáhne 2000 korun ASIO kompatibilní software od 1000 korun nahorů, pak vsti nebo dxi syntík od 1000 korun a ještě ho nikde neseženu a co když zaplatím platební kartou a na e-mail mi nic nepřijde jenom debil tvoří na počítači hudbu a to jsem já a celej okres do mně hustí ať počítač nepoužívám na hudbu že se na něm nahrává blbě to mi řekl i muzikant profesional taky že na jednorázové nahrávání jako je kazeťák jsem si koupil SD card rekordér Medeli DR2 teď uvažuju o nějakým multitracku. Jinak medeli nahrává výborně a má takovej specifickej tvar že jsem ho neztratil ani když jsem měl díru v kapse. jen je to horší když si chci nahrávat nějaké video z internetu tak zvuk je možné sejmout mikrofonem a vše ostatní udělá atube catcher. ale až budu mít grafárnu s video výstupem koupím si ještě DVD rekordér rodiče ho už mají protože do počítače jenom investovali samé prachy a on jim za odměnu nahrával zvuk s chrčením obraz v mizerným rozlišení a ve formátu wmv a nekomprimovaném avi a nikde to nešlo přehrát a Nero jim nechtěl vypálit DVD video protože místo za 1500 si koupily verzi za 800 korun
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je marný
doporučuju adminům LOCK - tohle nic zajímavého nepřinese.
P.
P.
ja bych to nechal ... az cloveka na*ere pocitac, vi kam si jit postezovat 
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
kdo to naprogramoval, přiznejte se 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tak jsem všechny ty karty zkusil na XPéčkách a bomba. Jenom pod těma Sedmama to zlobí a všem mím kámošům taky nejde nahrávání. Tak se chudáci těšili a bác ho hned potom co si koupily PC za 20000 korun si šli koupit magnetofon od větnamců za 5stovek. Prej to jde jenom mikrofonem a ještě blbě. Jeden můj kámoš sice Sedmičky používá dál, ale nahrává na kazeťák, blbec jeden to raděj tu instalačku rozdupu a stáhnu si XP z torrentu i kdybych měl platit pokutu. Kdybych nemusel do XPéček po instalaci ještě 10 minut instalovat ten pitomej .net framework aby mi ty aplikace šli spustit. Bohužel ho už vyžaduje i Adobe Premiere Elements a MorphVox.
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
honzik30: měl jsem přesně ty stejný problémy jako ty, ale pak jsem si ze stránek xvideos.com stáhnul prográmek Tokokjenabejyv a vše teď funguje!
Na windows 7 jsem měl taky problém se zvukem, růžné praskání atd.. Nakonec jsem se mrknul do nastavení možnosti napájení a nastavil vysoký výkon.. NEvim jsetli ti to pomůže ale zkusit to můžeš..
Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení
Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
- Hiddenplate
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš lupání zvuku a myslíš, že to je procák...
Tak zajeď do BIOSu a zkus tam najít položku, která vypíná automatický podtaktování a ubírání voltage.
Když to u sebe zapnu tak mi to v DAWu začne při nahrávání prskat o 106.
PS: Mám AMD Phenom II Quad-Core @3.2GHz, takže když začlo to lupání, tak jsem se celkem zděsil.
Tak zajeď do BIOSu a zkus tam najít položku, která vypíná automatický podtaktování a ubírání voltage.
Když to u sebe zapnu tak mi to v DAWu začne při nahrávání prskat o 106.
PS: Mám AMD Phenom II Quad-Core @3.2GHz, takže když začlo to lupání, tak jsem se celkem zděsil.
Honzo, to se po pár řádcích nedá číst. I když musím uznat, že je to lepší. Dřív ani těch pár řádek nešlo.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR