Voice changer
Pravidla fóra
Voice changer
http://www.youtube.com/watch?v=eNvqmpn7 ... re=related Našel jsem tento voice changer, jenže je dost drahý, ale při zpívání písniček by mohl lecos doplnit, ale ptám se zda existuje něco lacinějšího, ale podobně dobrého. Může být Berhinger či Dexon prostě cokoliv. Já do písniček používal MorphVox 4 byl to děs, ale teď mi navíc zamrzne hned po spuštění, tak spíš bych použil HW alternativu či SW ale něco lepšího.
- DJ Murano
- Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam
Re: Voice changer
Podle videa to chápu tak, že to je využitelný akorát pro telefon, z čehož plyne obrovsky snížená kvalita zvuku (ostatně, je to tam slyšet) Pokud chceš něco hudebního, zkus AutoTune Evo (nemám představu kolik stojí, mám demo verzi), má možnosti měnit jak tóninu, tak i barvu hlasu
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Podívej se, jaké efekty jsou třeba v TC Helicon procesorech a hledej jejich kopie. Pak jde jen o to, jeslti takové przniče chce používat ve formě nějakého HW v realtime nebo jen jako nějaký VSTi pověšený na nahranou stopu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tamto drahý má i výstup line in a vstup mic in jen to video musíte vidět celé. Já teď chystám takovou freeware skládačku z freeráků a bude to určeno hlavně k debingu filmů či parodizování hudby spousta zvuků v pozadí backgrounds a jednoduchý voiceformant demo vsti neomezená doba provozu jen občasné umlčení hlasu