rozhodl jsem se koupit si digitální piáno, jenže jsem zjistil, že jsem v koncích s výběrem. Rozhodl jsem se tedy poprosit Vás o pomoc. Má cenová hranice je tak 17 000 Kč.
Dva roky hraju na klávesy (takové ty za 3000, které nemají nic) a opravdu mi již nestačí. Ty basové skákačky bez pedálu ála staccato a bez dynamiky úhozu, to je něco... A 5 oktáv je také málo.
Chtěl bych tedy nějaké digitální piáno s pedály, co nejlepším zvukem a klaviaturou co možná nejpodobnější akustickému piánu.(A strašně se mi líbí ta napohled nepřenosná piána typu Hemingway (viz dole)... když už digitální piáno, tak s celou tou iluzí akustického
Co jsem hledal na webu, tak mou pozornost vzbudila Yamaha Aurius YDP-140, ale tady jsem zas četl, že klaviatura řady YDP odpovídá spíš obyčejným klávesám.
Na internetu jsem pak našel Hemingway DP501, na který jsem vždy našel dva typy review - pozitivní a negativní. Nevím tedy, co si o tomto modelu mám myslet.
Moc bych ocenil Vaši pomoc, na trhu s dig. piány se neorientuji a nechci naletět.