mě třeba moje teisco vegas 66 které mám od dneška konečně doma :
dál yamaha "flying samurai" je to ta pravá ale ten "flying banana" by taky nebyl k zahození
aria diamond kterou jsem tak rok zpátky málem koupil ale prodávající mi ji nakonec prodal takříkajíc před xichtem:
je toho víc ale to by se sem nevešlo tak ukažte co se líbí vám
To ne, normálně jsem kvůli tomu googlil a mají normálně palisandr přírodní. Ale máš pravdu pak se dělal destroyer X a ten jeden fakt červenej hmatník měl
Destroyer se mi taky líbí, ani jsem dodnes nevěděl, že Ibanezy jsou JP
Jinak moc neznám, ale to, co drží týpek v druhém obrázku v pravé ruce (vlevo) je fujtajbl.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
jop roadstar je pěkná kytarka - jednou jsem si chtěl koupit blazera (hodně podobná kytara jako roadstar) ale byl mimo můj rozpočet
úplně stejného:
to mi připomíná další krásky:
westone
vantage
skylark
Jj, je fakt super. Hraje jak blázen (a na sucho....... mňam). Měnil jsem singl (ten má slíbený Woro) bo byl takovej zastřenej. Ale je to ENTWISTLE-WHITE. Takže žádnej šit. Ale po výměně se k němu nehodí ten humbáč. Takže taky výměna. Je to asi nějakej starej DiMarzio (vypadá tak a má i imbusový všecky kolíky). Typ PAF, ale takovej slabší. Buď je to Alnico2 nebo nějaká postarší keramika. Nemá to popis.
narod, ktory pusti do sveta nieco ako teisco spectrum 5, nemoze byt tak uplne normalny
ale celkovo som na japonske stare gitary vysadeny, na vsetkych projektoch mam stare japonske snimace, ktore sa daju casto kupit za smiesne peniaze. casom urcite chcem si zohnat na renovaciu nejaku staru LP special doublecut. takisto LP recording by nebol spatny... nevraviac o tom, ze pod stolom mam stary japonsky pololampac.